Кількість повідомлень : 654 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Як ви відноситеся до антибіотиків? Сб Січ 15, 2022 11:34 pm
Привіт. У мене ось таке питання на медичну тему. Скажіть, як ви відноситеся до антибіотиків? Зараз дуже багато супротивників антибактеріального лікування. А як вважаєте ви?
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 654 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Як ви відноситеся до антибіотиків? Сб Січ 15, 2022 11:40 pm
До речі, може заразом підкажете, які є ефективні антибіотики?
gehaj Тутешній
Кількість повідомлень : 45 Дата реєстрації : 15.01.2022
Тема: Re: Як ви відноситеся до антибіотиків? Сб Січ 15, 2022 11:43 pm
Щось я таке чув, що антибіотики будуть в аптеках продавати тільки за рецептом лікаря. Я, взагалі то, не дуже люблю лікуватися антибіотиками. Але ж інколи без них не обійтися. А спробуй зараз попасти до свого сімейного? Там же черга на тиждень.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Як ви відноситеся до антибіотиків? Нд Січ 16, 2022 12:24 am
Дуже, до речі, цікава тема. Особливо зараз. Тому що з одного боку зараз кричать про відміну та сурове обмеження антибіотиків. Аж до видачі антибіотиків по рецептам. А з другого - а яка є альтернатива? Тому, хочеш не хочеш, а лікуватися антибіотиками приходиться. Ти спробуй, наприклад, пневмонію вилікувати без антибіотиків https://apteka-ds.com.ua/catalog/medykamenty/antybiotyky Або гнойну ангіну. Але перш ніж лікуватися антибіотиками, требі попередити лікарів, чи є у вас алергія.