Кількість повідомлень : 30 Дата реєстрації : 12.02.2008 Вік : 52
Тема: Re: Вітаю з днем весілля Пн Лип 28, 2008 3:48 am
1 рік – ситцеве (лляне або марлеве) весілля. Назва вказує на те, що в життя молодих вже увійшла – після медового місяця – буденність стосунків, «ситцева» простота , в одночас ситець і льон символізують молодість.Жартома, можна подарувати у цей день одне одному, ситцеві хусточки, а в них загорнути щось оригінальне, екзотичне, навіть коштовне.
День єдиний у житті Лиш такий буває. Вас із створенням сім’ї Вся рідня вітає.
Дві обручки золоті Вас удвох з’єднали; Зичим, щоб печалі всі Дім ваш обминали.
Завжди в злагоді живіть, Грошей наживайте, Один одного любіть, Хмарних днів не знайте.
anzelika7 Тутешній
Кількість повідомлень : 30 Дата реєстрації : 12.02.2008 Вік : 52
Тема: Re: Вітаю з днем весілля Пн Лип 28, 2008 3:53 am
:@}-`-,:
Гарній нашій юній парі Щастя ми бажаєм, Аби діток маля гарних, Були з урожаєм Щоб велося у житті, Мрії щоб збулися, Поважали люди вас, Гроші теж велися. Щоби в злагоді жили Наші молодята, І кохання майте ви, І добра багато.
Natali Admin
Кількість повідомлень : 424 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
anzelika7 дуже дякую,ти так приємно вразила тими фотографіями,нам дуже приємно,дякую,ти супер. І користуючися нагодою хочу сказати своєму сонечку:"Я тебе кохаю,зайка,не уявляю своєго життя без тебе,ти саме потрібний в моєму житті :love: "
hikeds Moderator
Кількість повідомлень : 233 Дата реєстрації : 30.05.2008 Вік : 37 Місцезнаходження : Звідки не вертаються
Вітаю всіх!!! Офіційно - вітаю керівництво форума з їх юбілеєм А неофіційно - бажаю вам святкувати цей день кожного року... найближче століття ;)
PS: вибачайте, що згадав лише під вечір ;) PSS: даааа... цілий рік разом, напевно цей рік в подружньому житті найважчий (не хочу розписувати психологію та філософію :lol: ). Мені до цього напевно ще далеко :P
Natali Admin
Кількість повідомлень : 424 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів