Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Где купить кроксы в Украине?

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 665
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

Где купить кроксы в Украине? Empty
ПовідомленняТема: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitimeПн Січ 31, 2022 1:16 am

Подскажите, где можно купить качественные кроксы в Украине, я вот просто с семьей в Египет скоро лечу, думал купить кроксы, чтобы там в них ходить, да и не только себе, также хотел бы взять сыну кроксы.
Повернутися до початку Перейти донизу
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 650
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

ПовідомленняТема: Re: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitimeПн Січ 31, 2022 1:16 am

Думаю что это хорошая обувь, легкая, приятная, вообще не будет ничего плохого делать коже, ногам, я вот в кроксах живу вечно, просто хочу на огород, езжу на отдых, очень удобная обувь.
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 665
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

ПовідомленняТема: Re: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitimeПн Січ 31, 2022 1:17 am

Да, обувь удобная, очень практичная, почти никогда не портится, я вот заметил, у меня друг лет пять назад купил себе кроксы в Турции и ходит в них до сих пор, вечно в них его вижу, он прям довольный от покупки.
Алина
Приписаний
Приписаний
Алина

Кількість повідомлень : 112
Дата реєстрації : 17.03.2023
Вік : 39

ПовідомленняТема: Re: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitimeВт Серп 29, 2023 3:17 pm

Також шукаю тактичні кросівки.
Оксна
Житель
Житель
Оксна

Кількість повідомлень : 53
Дата реєстрації : 02.10.2019
Вік : 41

ПовідомленняТема: Re: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitimeПн Жовт 16, 2023 2:42 pm

Коли я вирішила чоловіку купити кросівки, то вибір був очевидний кросівки adidas campus - вони дуже круті. Магазин Adidas завжди радує якістю та асортиментом. Ці кросівки - ідеальний вибір для активного способу життя.
Где купить кроксы в Украине? GX7340_02_standard_hover
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Где купить кроксы в Украине?   Где купить кроксы в Украине? I_icon_minitime

Где купить кроксы в Украине?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Купить бассейны в Украине
» купить бумажные полотенца в украине
» Купить сигареты оптом в Украине
» купить фитинг колено PIMTAS в Украине
» Кроксы

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі