Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Хто купував взуття в інтернеті

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 655
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

Хто купував взуття в інтернеті Empty
ПовідомленняТема: Хто купував взуття в інтернеті   Хто купував взуття в інтернеті I_icon_minitimeПт Травень 13, 2022 7:02 pm

Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати.
Повернутися до початку Перейти донизу
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 655
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

ПовідомленняТема: Re: Хто купував взуття в інтернеті   Хто купував взуття в інтернеті I_icon_minitimeПт Травень 13, 2022 7:11 pm

Я вам вдячний за відгук! Але ми вже ходили магазинами, нам особливо нічого не сподобалося, немає ніякої різноманітності, скрізь все однакове. Про ринок я взагалі казати не хочу, там жахливі ціни.
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 669
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

ПовідомленняТема: Re: Хто купував взуття в інтернеті   Хто купував взуття в інтернеті I_icon_minitimeПт Травень 13, 2022 7:17 pm

Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати. пише:
Мне уже давно известен один онлайн магазин который станет для вас полезным, вот на этом сайте сможете посмотреть мужскую и женскую обувь https://vittorossi.ua/ , даже в торговом центре ассортимент слабее чем у них. В наличии есть кроссовки, босоножки, шлепанцы, ботинки и много другое, если будет интересно посмотрите сами.
Еще в начале весны я купил себе кроссовки, качеством кожи полностью доволен, в них абсолютно не потеет нога и можно бегать по утрам. Подошва прочная и мягкая, на пятка полностью литая, нет провалов виде кубиков.
Хто купував взуття в інтернеті 8
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Хто купував взуття в інтернеті   Хто купував взуття в інтернеті I_icon_minitime

Хто купував взуття в інтернеті
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Безпека в інтернеті
» Анонімність в інтернеті
» Безпека в інтернеті
» Анонімність в інтернеті
» заробіток в інтернеті

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі