LOL Приписаний

Кількість повідомлень : 196 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 32 Звідки : Тячів
 | Тема: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:02 pm | |
| Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати.
| |
|
Laslo Приписаний

Кількість повідомлень : 122 Дата реєстрації : 16.09.2020
 | Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:07 pm | |
| Може краще влаштувати похід по магазинах? Просто в інтернеті зараз стільки неякісного товару, особисто я поставився б серйозно до онлайн покупок. Ще як варіант сходити на ринок, там можна навіть виторгувати непогану знижку.
| |
|
LOL Приписаний

Кількість повідомлень : 196 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 32 Звідки : Тячів
 | Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:11 pm | |
| Я вам вдячний за відгук! Але ми вже ходили магазинами, нам особливо нічого не сподобалося, немає ніякої різноманітності, скрізь все однакове. Про ринок я взагалі казати не хочу, там жахливі ціни.
| |
|
igorkaratel Приписаний

Кількість повідомлень : 193 Дата реєстрації : 20.08.2019 Звідки : Украина форевер
 | Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:17 pm | |
| - Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати. пише:
Мне уже давно известен один онлайн магазин который станет для вас полезным, вот на этом сайте сможете посмотреть мужскую и женскую обувь https://vittorossi.ua/ , даже в торговом центре ассортимент слабее чем у них. В наличии есть кроссовки, босоножки, шлепанцы, ботинки и много другое, если будет интересно посмотрите сами. Еще в начале весны я купил себе кроссовки, качеством кожи полностью доволен, в них абсолютно не потеет нога и можно бегать по утрам. Подошва прочная и мягкая, на пятка полностью литая, нет провалов виде кубиков.  | |
|
Спонсируемый контент
 | Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті  | |
| |
|