Кількість повідомлень : 655 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:02 pm
Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 655 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:11 pm
Я вам вдячний за відгук! Але ми вже ходили магазинами, нам особливо нічого не сподобалося, немає ніякої різноманітності, скрізь все однакове. Про ринок я взагалі казати не хочу, там жахливі ціни.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Хто купував взуття в інтернеті Пт Травень 13, 2022 7:17 pm
Доброго вечора! Звертаюся до вас із невеликим проханням, порадьте перевірений онлайн магазин взуття. Мені і моїй дружині потрібно купити кросівки на осінь, мені потрібно купити кеди, в яких вранці буду бігати. пише:
Мне уже давно известен один онлайн магазин который станет для вас полезным, вот на этом сайте сможете посмотреть мужскую и женскую обувь https://vittorossi.ua/ , даже в торговом центре ассортимент слабее чем у них. В наличии есть кроссовки, босоножки, шлепанцы, ботинки и много другое, если будет интересно посмотрите сами. Еще в начале весны я купил себе кроссовки, качеством кожи полностью доволен, в них абсолютно не потеет нога и можно бегать по утрам. Подошва прочная и мягкая, на пятка полностью литая, нет провалов виде кубиков.