Добридень! Які зараз літні квіти можна купити? Хочу подарувати гарний букет мамі на день народження, у вас є пропозиції для мене? У цій справі я нічого не розумію, тому мені потрібні підказки.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Подивився на квітку Гортензія, сподіватимусь що він сподобається моїй мамі. Може вам ще відомі квіткові онлайн магазини у Львові, позбавте мене від поїздки в тролейбусі, адже на моєму районі жодного квіткового бутика.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Добридень! Які зараз літні квіти можна купити? Хочу подарувати гарний букет мамі на день народження, у вас є пропозиції для мене? У цій справі я нічого не розумію, тому мені потрібні підказки. пише:
Можу вам порадити квітковий інтернет магазин, в якому я вже неодноразово робив покупки, завжди кохана залишалася задоволена. Ось тут є літні букети https://kvitna.ua/collection/summer-bouquets , є яскравіші варіанти, класичні, для гурманів. Ось припустимо дівчині сподобався букет Світанковий коктейль, ось це якраз червневий варіант, знайдіть його на сайті якщо сподобатися замовляйте. Однією з головних родзинок цього квіткового інтернет магазину є доставка по місту Львів, для деяких це великий плюс.