Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Микрозелень

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Анатолій

Кількість повідомлень : 1
Дата реєстрації : 06.10.2022

Микрозелень Empty
ПовідомленняТема: Микрозелень   Микрозелень I_icon_minitimeЧт Жовт 06, 2022 10:23 am

Всем привет, мне нужно купить микрозелень для моего дома, но я не могу найти нормальный сайт в интернете, кто может помочь пожалуйста?
Повернутися до початку Перейти донизу
KolyaRis
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 23
Дата реєстрації : 09.08.2020

Микрозелень Empty
ПовідомленняТема: Микрозелень   Микрозелень I_icon_minitimeЧт Жовт 06, 2022 4:26 pm

Здравствуй конечно же я вам помогу, так как сам недавно задавался этим вопросом и решил эту проблему то же самостоятельно. Я нашел в интернете чудесный интернет-сервис, прочитал про него отзыв и решился заказать микрозелень https://smallfood.com.ua/categories/2-Nasinnya-dlya-vyroschuvannya-mikrozeleni/2016-Brokoli/ именно там и сейчас ни капельки не жалею о том, что заказал микрозелень именно в этом интернет магазине, поэтому с уверенностью могу советовать его и вам так, как сам его использовал удачи.
Повернутися до початку Перейти донизу

Микрозелень
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: