Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Новогодние подарки для сотрудников оптом Пт Лист 04, 2022 5:50 pm
Думаю над тем, чтобы порадовать своих сотрудников на праздники, хочу заранее заказать подарки, кто подскажет, где варианты посмотреть?
Елена1 Житель
Кількість повідомлень : 66 Дата реєстрації : 22.12.2023
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом Пт Жовт 04, 2024 5:06 pm
Цитата :
Думаю над тем, чтобы порадовать своих сотрудников на праздники, хочу заранее заказать подарки, кто подскажет, где варианты посмотреть?
Колег до Нового Року завжди хочеться порадувати чимось приємним
Marshal Приписаний
Кількість повідомлень : 121 Дата реєстрації : 17.02.2020
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом Сб Жовт 05, 2024 8:37 am
Так що це може бути? Що цікавого можна подарувати на Новий рік жіночій половині колективу?
IZUMKA Приписаний
Кількість повідомлень : 113 Дата реєстрації : 28.02.2023
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом Пн Жовт 07, 2024 8:30 am
Я вам хочу сказати, що не проблема зараз це питання як слід владнати. Головне - це мати щире бажання потішити колег гарним подарунком! Ось ловіть ідеї з новорічними подарунками, які мені особисто ну дуже сподобались та запам'ятались https://ecogrizzly.shop/catalog/eco-presents/eco-presents-new-year/new-year-colleague/ . Впевнена на сто відсотків, що вони вам точно стануть у пригоді
Marshal Приписаний
Кількість повідомлень : 121 Дата реєстрації : 17.02.2020
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом Вт Жовт 15, 2024 5:23 pm
Супер! Дякую за таку ідею. Візьму на замітку обов'язково
Елена1 Житель
Кількість повідомлень : 66 Дата реєстрації : 22.12.2023
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом Ср Жовт 16, 2024 12:13 pm
Друзі, а як гадаєте, ось такі парасолі з логотипом компанії https://es.com.ua/ua/vremja-i-pogoda/vremja-i-pogoda-zonti можуть слугувати гарним корпоративним подарунком? Ми щороку щось даруємо і багато чого вже використали з ідей. А от якось ідею з парасольками все стороною обходили....
Спонсорований контент
Тема: Re: Новогодние подарки для сотрудников оптом