Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где
5 користувачів
Автор
Повідомлення
Korti Житель
Кількість повідомлень : 89 Дата реєстрації : 03.04.2020
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где Вт Лют 21, 2023 11:22 am
Поскольку мне нужны двери скрытого монтажа, то назревает вопрос - их же тоже нужно грунтовать?
Gukovski Житель
Кількість повідомлень : 67 Дата реєстрації : 20.05.2020 Вік : 31
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где Вт Лют 21, 2023 11:50 am
Однозначно полотно перед фарбуванням або поклейкою шпалер доведеться пофарбувати ґрунтовкою для кращого зв'язування, але це вже тонкощі ремонту, будь-який майстер знає, що потрібно робити. Мені важливіше було підібрати якісні двері. Тому й звернувся сюди https://family-doors.com/mizhkimnatni-dveri/scritogo-montazha/pid-farbuvannya-i-shpaleri/ , щоб зробили мені п'ять дверей прихованого монтажу для моєї квартири.
IZUMKA Приписаний
Кількість повідомлень : 115 Дата реєстрації : 28.02.2023
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где Вт Травень 09, 2023 5:27 pm
Цитата :
Поскольку мне нужны двери скрытого монтажа, то назревает вопрос - их же тоже нужно грунтовать?
Мне вот интересно сколько по одесским меркам такие двери могут стоить
Лида Ду Приписаний
Кількість повідомлень : 121 Дата реєстрації : 20.07.2020
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где Пн Серп 21, 2023 5:12 pm
А чим ці двері відрізняються від інших?
Крижанка Приписаний
Кількість повідомлень : 166 Дата реєстрації : 07.09.2019 Вік : 37
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где Пн Серп 21, 2023 6:26 pm
Ну грунтовані двері роблять під фарбування, тобто це ще не зовсім готовий варіант. Якщо ви шукаєте собі двері, то раджу завітати на сайт https://rodos.ua/ua Тут є різні моделі дверей, з різних матеріалів. Ви можете підібрати с обі будь-який за бажанням, додати якісь візерунок, чи незвичний колір, фурнітуру гарну обрати... короче кажучі, зібрати собі такі двері, які вам довподоби.
Спонсорований контент
Тема: Re: Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где
Грунтованные двери. Хочу купить недорого, но не знаю где