Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Подарунок

Перейти донизу 
+3
Marshal
двойка
Lilu
7 користувачів
АвторПовідомлення
Lilu
Приписаний
Приписаний
Lilu

Кількість повідомлень : 355
Дата реєстрації : 25.09.2019

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeПн Лют 06, 2023 3:30 am

Підкажіть що можна подарувати подрузі на день народження?
Повернутися до початку Перейти донизу
двойка
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 37
Дата реєстрації : 08.06.2022

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeПт Лип 07, 2023 7:41 pm

Доброго дня теж не міг довго знайти оригінальний подарунок на день народження дівчині, хоча перебрав багато ідей - не одна не підходила. Добре, що мені порадили звернути увагу на Фабрику Емоцій "ТВОЄ" +38 (098) 575 5156, на сайті якої безліч цікавих пропозицій. Я вибрав для неї сертифікат на масаж. Вона була дуже здивована, навіть скажу що приємно здивована. Крутий досвід
Marshal
Приписаний
Приписаний
Marshal

Кількість повідомлень : 121
Дата реєстрації : 17.02.2020

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeПн Вер 30, 2024 1:45 pm

Подарунок завжди потрібно обирати максимально уважно
Елена1
Житель
Житель
Елена1

Кількість повідомлень : 66
Дата реєстрації : 22.12.2023

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeВт Жовт 01, 2024 8:31 am

Цитата :
Подарунок завжди потрібно обирати максимально уважно

Так, ви праві. Я для куми хочу щось цікавеньке зараз обрати
IZUMKA
Приписаний
Приписаний
IZUMKA

Кількість повідомлень : 113
Дата реєстрації : 28.02.2023

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeСр Жовт 02, 2024 8:54 am

Якщо ви іще не визначились із подаруночком для куми - можу вам одну цікавеньку ідею підкинути - презентуйте їй білети у театр. Навряд чи вона була там нещодавно, а в умовах щоденних стресів кожному з нас потрібен такий культурний та спокійний відпочинок. До прикладу в молодіжному театрі Дніпро зараз дуже круті вистави показують https://teatrmolodi.com/
Manga
Житель
Житель
Manga

Кількість повідомлень : 96
Дата реєстрації : 02.04.2023

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeПт Жовт 18, 2024 3:26 pm

Це чудово! Для куми можна вибрати щось особливе, наприклад, стильний аксесуар, набір натуральної косметики, або навіть сертифікат на спа-процедури. Якщо вона любить кулінарію, гарним варіантом буде оригінальний кухонний гаджет або книга з рецептами. Також можете розглянути варіанти персоналізованих подарунків, наприклад, фотоальбом з вашими спільними моментами або кастомізовану чашку. Головне, щоб подарунок відображав її інтереси та був зроблений з любов’ю!
Ольга Слобода
Житель
Житель
Ольга Слобода

Кількість повідомлень : 66
Дата реєстрації : 18.10.2020
Вік : 36

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitimeСб Жовт 19, 2024 8:43 pm

Ви тут згадали про подарункові сертифікати та я хочу сказати, що це гарна ідея. На сайті KAVA можете дивитись та обирати такі сертифікати, адже нічого кращого за приємні емоції неможливо придумати. Тут можна легко обрати подарунок, який вразить навіть найвибагливіших. Зайдіть та самі в цьому переконаєтесь.
Спонсорований контент

Подарунок Empty
ПовідомленняТема: Re: Подарунок    Подарунок I_icon_minitime

Подарунок
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Подарунок дитині
» Чудовий подарунок