Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Mən onunla nə etməliyəm?

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Emilia01
Турист
Турист

Кількість повідомлень : 10
Дата реєстрації : 28.09.2022

Mən onunla nə etməliyəm? Empty
ПовідомленняТема: Mən onunla nə etməliyəm?   Mən onunla nə etməliyəm? I_icon_minitimeСр Лют 15, 2023 2:21 pm

Hamıya salam menim bir problemim var anam deyir men aileye tam yararsizam. Guya mənim iyirmi iki yaşım var, işləməliyəm. Mən onunla nə etməliyəm?
Повернутися до початку Перейти донизу
Helen09
Турист
Турист

Кількість повідомлень : 12
Дата реєстрації : 29.08.2022

ПовідомленняТема: Re: Mən onunla nə etməliyəm?   Mən onunla nə etməliyəm? I_icon_minitimeСр Лют 15, 2023 4:20 pm

Yaxşı, 22 yaş, həqiqətən də, artıq işləməli və valideynlərinizdən ayrı yaşamalı olduğunuz yaşdır. Amma mən səni başa düşürəm, sənin yaşında mən də vaxtımı işə sərf etmək istəmirdim. Çox təəssüf ki, onlayn kazinolar haqqında çox gec xəbər tutdum. Axı mən oynayanda işdə fasilə olur, əlavə gəlir də olur. 22 yaşımda bu barədə düşünmürdüm. İndi mən daim burada kazinoda oynayıram https://mostbet-download.com/ . Siz də cəhd edin, məncə bəyənəcəksiniz. Və yaxşı pul qazana bilərsiniz. Düşünürəm ki, uğur qazanacaqsınız.
Maxxx17
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 16
Дата реєстрації : 29.08.2022

ПовідомленняТема: Re: Mən onunla nə etməliyəm?   Mən onunla nə etməliyəm? I_icon_minitimeСр Лют 15, 2023 5:37 pm

Oğlan, anana görə çox üzr istəyirəm. Sən həqiqətən lazımsızsan. Düşünürəm ki, iş axtarmaq vaxtıdır.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Mən onunla nə etməliyəm?   Mən onunla nə etməliyəm? I_icon_minitime

Mən onunla nə etməliyəm?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: