Мені потрібно купити портативну електростанцію для свого ноутбука, оскільки у нас часто відключають світло, а я працюю програмістом. Я буду використовувати станцію, щоб заряджати ноутбук та підключати роутер до мережі.
Останній раз редагувалося: LOL (Пт Лют 24, 2023 6:40 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 654 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Я б купив генератор, якби жив у будинку, але я живу в квартирі і не можу ставити генератор на балконі. Дякую за пораду, але вона не підходить для мене, я буду шукати інші відповіді на форумах.
Останній раз редагувалося: LOL (Пт Лют 24, 2023 6:42 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Сам купив портативну електростанцію Romoss RS300 https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/ через цю проблему. Вона підходить для зарядки ноутбуків, планшетів та смартфонів. Її можна заряджати як від мережі, так і від сонячної батареї, що дуже добре. На сайті інтернет-магазину Алло багато різних зарядних станцій, зокрема і бюджетних варіантів, знайдете те, що підходить вам за бюджетом. Дивіться характеристики та відгуки, щоб знайти підходящий варіант для себе.