Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Портативна електростанція для ноутбука

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 654
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

Портативна електростанція для ноутбука Empty
ПовідомленняТема: Портативна електростанція для ноутбука   Портативна електростанція для ноутбука I_icon_minitimeЧт Лют 23, 2023 9:34 pm

Мені потрібно купити портативну електростанцію для свого ноутбука, оскільки у нас часто відключають світло, а я працюю програмістом. Я буду використовувати станцію, щоб заряджати ноутбук та підключати роутер до мережі.

Останній раз редагувалося: LOL (Пт Лют 24, 2023 6:40 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 654
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

ПовідомленняТема: Re: Портативна електростанція для ноутбука   Портативна електростанція для ноутбука I_icon_minitimeЧт Лют 23, 2023 9:36 pm

Я б купив генератор, якби жив у будинку, але я живу в квартирі і не можу ставити генератор на балконі. Дякую за пораду, але вона не підходить для мене, я буду шукати інші відповіді на форумах.

Останній раз редагувалося: LOL (Пт Лют 24, 2023 6:42 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 669
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

ПовідомленняТема: Re: Портативна електростанція для ноутбука   Портативна електростанція для ноутбука I_icon_minitimeЧт Лют 23, 2023 9:57 pm

Сам купив портативну електростанцію Romoss RS300 https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/ через цю проблему. Вона підходить для зарядки ноутбуків, планшетів та смартфонів. Її можна заряджати як від мережі, так і від сонячної батареї, що дуже добре.
На сайті інтернет-магазину Алло багато різних зарядних станцій, зокрема і бюджетних варіантів, знайдете те, що підходить вам за бюджетом. Дивіться характеристики та відгуки, щоб знайти підходящий варіант для себе.
Портативна електростанція для ноутбука O4Blb2vT
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Портативна електростанція для ноутбука   Портативна електростанція для ноутбука I_icon_minitime

Портативна електростанція для ноутбука
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Сонячна Електростанція
» Мережева сонячна електростанція
» Сонячна електростанція для бізнесу
» Мережева сонячна електростанція
» Гібридна сонячна електростанція

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі