Кількість повідомлень : 793 Дата реєстрації : 26.11.2020
Тема: шины и диски Пт Бер 24, 2023 1:29 pm
Недавно знакомый посоветовал хороший сайт, который специализируется на шинах и дисках для автомобилей в Украине летняя резина r17 Попробовал заказать здесь и вообще не пожалел, все отлично, и цены, и качество, и сервис)
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: шины и диски Пт Бер 24, 2023 11:02 pm
Когда я выбирал себе резину, то знакомый порекомендовал мне обратить внимание на шины Tigar https://rezina.ua/shiny/tigar которым он сам пользуется уже на протяжении многих лет. Производитель предусмотрел особый рисунок протектора, который можно считать идеальным для городских дорог. Во время езды нет лишнего сопротивления, что позволяет водителю быстро тормозить. В целом, это действительно хороший продукт по адекватной стоимости.
Duramar Приписаний
Кількість повідомлень : 218 Дата реєстрації : 11.01.2022
Тема: Re: шины и диски Вт Лист 07, 2023 11:05 am
Бачу прийшов час порекомендувати вам компанію СВ Авто ІФ, яка спеціалізується на продажу шин та дисків. Чому саме їх? На перше місце я б поставив якісний сервіс. Вам допоможуть підібрати оптимальний варіант для вашого авто і завжди нададуть професійну консультацію. Велика перевага - офіційний дилер Michelin. А це ще й гарантія якості. А ще я вражений їх доступними цінами та знижками, тому не бачу альтернативи десь ще купити шини та диски у Івано-Франківську та Україні. Так що не гайте час, відвідайте СВ Авто ІФ та переконайтеся самі!
IZUMKA Приписаний
Кількість повідомлень : 113 Дата реєстрації : 28.02.2023
Тема: Re: шины и диски Вт Серп 20, 2024 8:28 am
Цим технічним питанням варто дуже багато уваги приділяти
Елена1 Житель
Кількість повідомлень : 66 Дата реєстрації : 22.12.2023
Тема: Re: шины и диски Ср Серп 21, 2024 9:01 am
Цитата :
Цим технічним питанням варто дуже багато уваги приділяти
Ми шини нові купили на своє КІА. Тепер потрібно додатково ще датчики шин купувати
Marshal Приписаний
Кількість повідомлень : 121 Дата реєстрації : 17.02.2020
Тема: Re: шины и диски Чт Серп 22, 2024 8:32 am
Повірте моєму досвіду - ви дуже швидко можете це питання закрити та укомплектувати своє авто якісними датчиками, адже їх можна без проблем зараз підібрати та замовити через профільний інтернет-ресурс. Точно знаю, що Датчики тиску шин Kia є в наявності на сайті інтернет-магазину infodiski.shop . От там вам їх і раджу подивитись