Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Вишиванки для любителів культури

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
Duramar
Приписаний
Приписаний
Duramar

Кількість повідомлень : 218
Дата реєстрації : 11.01.2022

Вишиванки для любителів культури Empty
ПовідомленняТема: Вишиванки для любителів культури   Вишиванки для любителів культури I_icon_minitimeПт Квіт 07, 2023 1:09 pm

Один магазин змінив моє життя! Я завжди любила українську вишивку, але ніколи не могла знайти нижню сукню із вбудованою вишивкою. І тут я виявила https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/ "Крамницю Вишитого Одягу"! Я була вражена величезним вибором жіночих суконь-вишиванок, які мені завжди подобалися, і доступних цін на них. Я була впевнена, що зараз настав мій час, і вибрала сукню, яка мені подобалася найбільше. Я отримала чудові консультації щодо вибору, гарантію якості та завжди швидкі відповіді на мої запитання. А доставка була швидкою та добре організованою. Я отримала свою бажану сукню-вишиванку, і вона виглядала навіть краще, ніж на картинці! Я також була здивована, коли помітила, що я мав бонуси, які я могла використовувати при наступній покупці. Я б знову і знову поверталася до Крамниці Вишитого Одягу за своїми новими знахідками. Я наполегливо рекомендую цей магазин усім, хто цінує якість та красу української вишивки.
Вишиванки для любителів культури Screenshot-4
Повернутися до початку Перейти донизу

Вишиванки для любителів культури
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» вишиванки для всієї родини

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: