Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Запчасти на велосипед

Перейти донизу 
+2
Manga
Marshal
6 користувачів
АвторПовідомлення
Marshal
Приписаний
Приписаний
Marshal

Кількість повідомлень : 121
Дата реєстрації : 17.02.2020

Запчасти на велосипед Empty
ПовідомленняТема: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeЧт Квіт 27, 2023 5:19 pm

Шукаю якісні запчастини на велосипед. Потрібна перекидка задняя. Допоможіть порадами.
Повернутися до початку Перейти донизу
Manga
Житель
Житель
Manga

Кількість повідомлень : 96
Дата реєстрації : 02.04.2023

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeПн Черв 10, 2024 4:50 pm

Варто уважно такі обирати
Елена1
Житель
Житель
Елена1

Кількість повідомлень : 66
Дата реєстрації : 22.12.2023

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeСр Черв 12, 2024 10:54 am

Мене мотор-колесо на електровелосипед цікавить. Таке де можна придбати?
IZUMKA
Приписаний
Приписаний
IZUMKA

Кількість повідомлень : 113
Дата реєстрації : 28.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeПт Черв 14, 2024 11:57 am

В мене чоловік для свого велосипеда купував мотор-колесо в інтернеті. Можу вам навіть посилання на магазин залишити https://power-bike.com.ua/product-category/elektrodvyhuny/ ,  щоб вам було простіше зорієнтуватись та зробити правильний вибір. При замовленні ви обов'язково отримаєте гарну гарантію на нього
wari2011
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 374
Дата реєстрації : 21.01.2016

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeСр Жовт 09, 2024 10:47 pm

А фары для велосипеда где купить можно?
Герман
Житель
Житель

Кількість повідомлень : 97
Дата реєстрації : 07.04.2021

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitimeЧт Жовт 10, 2024 9:00 am

Эта статья — просто находка для всех любителей велоспорта https://don-news.net/blogi/press-relizy/item/8647-fary-dlya-velosipeda-vidy-osobennosti-kak-vybrat.html Теперь я понимаю, какие фары лучше всего подойдут для разных ситуаций. Прежде всего, меня впечатлило, что фары можно выбирать по яркости и типу ламп. Светодиоды — это однозначно то, что нужно, ведь они дают яркий свет и экономят энергию. Особое внимание заслуживают задние и колёсные фары — стильный и полезный аксессуар для безопасности. Для поездок в дождь теперь точно буду выбирать модели с защитой от воды. Очень рад, что нашёл информацию о магазине Веломісто, где можно купить все эти классные фары!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Запчасти на велосипед   Запчасти на велосипед I_icon_minitime

Запчасти на велосипед
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» велосипед
» Купить красивый горный велосипед
» тормоза на велосипед
» Электрический велосипед
» Женский велосипед для сада

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі