Кількість повідомлень : 3389 Дата реєстрації : 12.08.2021
Тема: Зачем нужен психолог? Чт Лип 13, 2023 12:36 am
Психолог помогает психически здоровым людям справиться с эмоциональными перегрузками, обрести уверенность в себе, избавиться от чувства одиночества и страхов. Его основные задачи - помочь пациенту определить триггеры стресса или депрессии, выйти из неприятной ситуации с минимумом потерь, переосмыслить свой жизненный опыт, улучшить качество своей жизни и поверить в себя. dbt терапия отзывы : kpt-center.com.ua .
Останній раз редагувалося: StarTrek22 (Ср Груд 13, 2023 4:48 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
kuran Тутешній
Кількість повідомлень : 20 Дата реєстрації : 10.10.2023
Мій син зовсім змінився останнім часом. Він став дуже замкнутим та відмовляється спілкуватися з однолітками. Як зрозуміти, що відбувається з моєю дитиною? Як знайти хорошого психолога для допомоги?
Luter90 Приписаний
Кількість повідомлень : 164 Дата реєстрації : 29.09.2021
Мій син мав проблеми з адаптацією в новому середовищі після переїзду у нове місто. Звернутися до психолога для дітей newleaf.com.ua/services/dityachij-psiholog-onlajn/ порадила моя подруга, це допомогло нам освоїти стратегії адаптації та здобути впевненість серед інших. Плюс у тому, що фахівець навчив нас, як покращити комунікацію та побудувати нові відносини. Це був необхідний крок для нашої родини, і наразі я бачу, як моя дитина змінюється.