Кількість повідомлень : 70 Дата реєстрації : 20.02.2022
Тема: Мебель Вт Серп 01, 2023 9:42 am
Нужна хорошая мебель в квартиру, подскажите где недорого можно купить?
oliviawana Житель
Кількість повідомлень : 80 Дата реєстрації : 07.07.2020
Тема: Re: Мебель Вт Серп 01, 2023 11:23 am
ПРивет, конечно само лучше это конечно делать мебель на заказ ( вообще есть множество вариантов, но конечно цена будет просто космос ), так вот мебель в квартиру вполне приличного качества можно купить в интернет магазине Grey.com. - класснй выбор и вполне умеренные цены, так что запросто можете обращаться с любыми вопросами по такому поводу.
ViktoriaVishnya Турист
Кількість повідомлень : 9 Дата реєстрації : 02.10.2019
Тема: Re: Мебель Вт Серп 01, 2023 9:36 pm
Замовляти у будь-якому випадку більш вигідно, аніж брати готові. Звісно, можна потрапити на розпродаж, або купити варіант, на який є знижка, проте саме індивідуальний дизайн особисто я обрала під час останнього ремонту. Нам робив комбінат ПВМ, це столичний виробник меблів, в них ж цікавий дизайн кухні на замовлення https://mebel-pvm.com.ua/ua/kuhni ціна залежить, звісно, від обсягів і матеріалу, але наш варіант був по досить вигідній ціні. Раджу.
Лида Ду Приписаний
Кількість повідомлень : 125 Дата реєстрації : 20.07.2020
Тема: Re: Мебель Пн Вер 04, 2023 12:53 pm
А де порадите стільці пошукати у будинок?
Крижанка Приписаний
Кількість повідомлень : 174 Дата реєстрації : 07.09.2019 Вік : 37
Тема: Re: Мебель Пн Вер 04, 2023 1:06 pm
Які саме стільці вам потрібні? Треба спочатку визначитися з видом та розміром, а вже потім зайти на сайт https://dim-interior.com.ua/mebli-ua/stilci та підібрати щось підходяще. Цей магазин з меблями зараз дуже популярний, тому я вам його й раджу. Планую на вихідних туди поїхати та роздивитися все наживо, але замовляти в них можна й по інтернету з доставкою.
Marshal Приписаний
Кількість повідомлень : 133 Дата реєстрації : 17.02.2020
Тема: Re: Мебель Вт Лют 06, 2024 12:36 pm
Цитата :
А де порадите стільці пошукати у будинок?
Що стільці, що крісла потрібно дивитись на сайтах меблевих магазинів
Елена1 Житель
Кількість повідомлень : 80 Дата реєстрації : 22.12.2023
Тема: Re: Мебель Ср Лют 07, 2024 1:44 pm
Друзі, а мені для дитячої кімнати потрібно купити крісло мішок. Порадьте, де таке замовити реально!
IZUMKA Приписаний
Кількість повідомлень : 126 Дата реєстрації : 28.02.2023
Тема: Re: Мебель Чт Лют 08, 2024 3:07 pm
Прикольний варіант меблів для дитячої ви придумали! Безпечний м'який та мега-мега зручний! Діти обожнюють такі крісла мішки та із задоволенням ним будуть користуватись як для відпочинку, так і в іграх. Ось де точно продається крісло-мішок дитяче https://www.kmeshok.com.ua/product-category/bezkarkasni-mebli/detskie/ . Зауважте для себе, що асортимент ну дуже широкий і тематика самих крісел різноманітна. І для дівчинки можна щось цікавеньке обрати, і для хлопчика
Duramar Приписаний
Кількість повідомлень : 222 Дата реєстрації : 11.01.2022
Тема: Re: Мебель Вт Квіт 16, 2024 8:31 am
Вы в курсе, что теперь каждый может создать свой личный оазис в уютном уголке дома? Вчера я приобрел кресло кокон от «Украинские конструкции», и это просто чудо! Качество материалов на высоте – устойчивый ротанг и мягкие подушки, которые просто обнимают тебя. Приоритет этого бренда в экологичности материалов – решение для тех, кто заботится о природе. И самое главное – цена! Для такого качества и комфорта – просто смешно, что они просят так мало. Если надумаете купить двухместное кресло кокон, то оно будет служить долгие годы. А еще у них каждую неделю скидки и специальные предложения! Одним словом, покупка этого кресла – это как участие в лотерее, где ты всегда победитель! Доставка быстрая, уверенная, и я уже вижу, как вся семья будет наслаждаться этим уголком рая.