Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

карманна иконка

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 669
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

карманна иконка Empty
ПовідомленняТема: карманна иконка   карманна иконка I_icon_minitimeВт Серп 08, 2023 6:15 pm

При выборе карманной иконки стоит обратить внимание на ее символизм. Какие символы или святые личности для вас имеют особое значение?

Повернутися до початку Перейти донизу
gehaj
Тутешній
Тутешній
gehaj

Кількість повідомлень : 45
Дата реєстрації : 15.01.2022

карманна иконка Empty
ПовідомленняТема: Re: карманна иконка   карманна иконка I_icon_minitimeВт Серп 08, 2023 8:54 pm

Для меня карманная иконка – это не только предмет, но и духовное сокровище. Важно, чтобы изображение и символы на иконе отражали мои внутренние убеждения и ценности. Магазин https://silvero.com.ua/ru/karmannye-ikony становится местом, где я могу найти иконку, которая будет напоминать мне о важных духовных истинных. Здесь представлены иконы разных стилей, что позволяет мне выбрать тот образ, который резонирует с моей душой. Каждая иконка словно маленький фрагмент духовности, который всегда со мной.
Повернутися до початку Перейти донизу

карманна иконка
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: