Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
vetod
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 40
Дата реєстрації : 06.04.2021

Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? Empty
ПовідомленняТема: Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?   Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? I_icon_minitimeВт Серп 15, 2023 12:13 pm

Друзі, може хто порадить, де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій для декількох приборів? Хочу один, щоб заряджати свій смартфон, планшет та навіть ноутбук. Які магазини або бренди варто розглянути? Важливо, щоб був надійний і швидкий.
Повернутися до початку Перейти донизу
hekerda
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 100
Дата реєстрації : 03.01.2022

ПовідомленняТема: Re: Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?   Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? I_icon_minitimeВт Серп 15, 2023 12:13 pm

Звісно, якщо цікавить якість та надійність, рекомендую звернутися до магазину Техно Експерт. Там часто є великий вибір різних зарядних пристроїв, які відповідають вашим потребам. Там також можуть консультувати про технічні характеристики.
спортик
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 131
Дата реєстрації : 08.09.2019

ПовідомленняТема: Re: Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?   Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? I_icon_minitimeВт Серп 15, 2023 12:14 pm

Я також шукав собі універсальний зарядний пристрій і випадково натрапив на інтернет-магазин Електро Всесвіт. Там бачив різні моделі зарядних пристроїв з різною потужністю і типами роз'ємів. Варто спробувати там знайти.
JeckShepard
Житель
Житель

Кількість повідомлень : 81
Дата реєстрації : 19.10.2021

ПовідомленняТема: Re: Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?   Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? I_icon_minitimeВт Серп 15, 2023 12:14 pm

Я нещодавно купив собі Комплект Acefast A13 адаптер 2xUSB-C + USB-A 65w + кабель USB-C to USB-C https://easytrade.in.ua/product/komplekt-acefast-a13-adapter-2xusb-c-usb-a-65w-kabel-usb-c-to-usb-c/ в магазині Easy Trade, і я в захваті. Перевершив всі мої очікування. Цей зарядний пристрій має дуже потужний вихід – 65 ватт, завдяки чому швидко заряджаються як смартфон, так і навіть мій ноутбук. Додатково є два порти USB-C та один USB-A, що дозволяє одночасно заряджати декілька пристроїв.
Особливо мені сподобався доданий кабель USB-C to USB-C. Це дійсно зручно, оскільки мені більше не потрібно шукати окремий кабель. Зарядка стала швидше завдяки підтримці швидкого заряду Power Delivery.
Так що, я на 100% задоволений покупкою і рекомендую Комплект Acefast A13 тим, хто шукає надійний та потужний універсальний зарядний пристрій. Вам точно варто його спробувати!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?   Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій? I_icon_minitime

Де найкраще придбати універсальний зарядний пристрій?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Зарядний пристрій для електровелосипеда
» Багажник на дах універсальний
» Універсальний онлайн-сервіс
» Шукаєте універсальний елемент гардеробу
» Найкраще для благополуччя малюків

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Досуг :: Наш компьютер-
Перейти до: