Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: корм для кошек Ср Вер 13, 2023 6:47 pm
Привет, форумчане! Где можно купить ProPlan корм для кошек и быть уверенным в его качестве?
Валентина Орг Приписаний
Кількість повідомлень : 109 Дата реєстрації : 12.04.2020
Тема: Re: корм для кошек Ср Вер 13, 2023 8:21 pm
Корма проплан для котов https://zooprice.com.ua/ru/koshkam/kormlenie-3/suhoy-korm-2/purina-pro-plan купленные на Zooprice, просто великолепны! Мои пушистые друзья обожают их вкус, и я уверен в 100% качестве этого продукта. С момента перехода на Pro Plan, заметил значительное улучшение состояния шерсти и активности моих котов. Рекомендую этот корм всем владельцам кошек без каких-либо сомнений.
АртемНИК Приписаний
Кількість повідомлень : 156 Дата реєстрації : 27.02.2020
Якщо чесно, то годувати кота одним тільки кормом трохи дорого. Тому крім корму я даю і звичайну їжу.
NaTaNi Приписаний
Кількість повідомлень : 142 Дата реєстрації : 04.04.2020
Тема: Re: корм для кошек Пн Жовт 23, 2023 8:41 am
Раціон харчування для своєї кішки мені допоміг підібрати мій ветеринар. У мене кішка породи Бурманська кішка, відвідавши офіційний сайт Пуріна, можна дізнатись про особливості цієї породи. Дізнаєтесь про те, якого догляду вимагають ці кішки та яке харчування їм потрібно. Загалом, сьогодні годую свою кішку сухим та рідким кормом Пуріна, та повністю них задоволена.
Герман Приписаний
Кількість повідомлень : 102 Дата реєстрації : 07.04.2021
Тема: Re: корм для кошек Чт Бер 07, 2024 8:03 pm
Вы лучше проконсультируйтесь с ветеринаром, он поможет вам подобрать сбалансированный рацион для вашего питомца.
wari2011 Приписаний
Кількість повідомлень : 378 Дата реєстрації : 21.01.2016
Тема: Re: корм для кошек Пт Бер 08, 2024 11:27 am
Ось дуже гарний зоомагазин http://101dalmatin.ua/tovary-dlya-kotiv/korm-dlya-kotiv/suhij-korm-dlya-kotiv Як відданий батько котів, пошук високоякісного харчування для мого друга-кота завжди є головним пріоритетом. Нещодавно я випадково натрапила на 101dalmatin.ua, шукаючи сухий корм для котів преміум-класу, і, треба сказати, я вражена! Веб-сайт пропонує широкий вибір сухих котячих кормів, які задовольняють різні харчові потреби та вподобання. Незалежно від того, чи віддає перевагу ваша кішка беззернову суміш для чутливого шлунку чи спеціальні джерела білка, 101dalmatin.ua допоможе вам.