Кількість повідомлень : 40 Дата реєстрації : 06.04.2021
Тема: Який краще купити Wi-Fi роутер? Пн Жовт 09, 2023 12:35 pm
Друзі, мені потрібен новий роутер для дому, і я зовсім заплутався в виборі. Що ви можете порекомендувати? Важливо мати стабільний Wi-Fi для роботи та розваг. Якісний сигнал і безпека – це для мене головні пункти. Дуже прошу вашої допомоги та поради!
JeckShepard Житель
Кількість повідомлень : 81 Дата реєстрації : 19.10.2021
Тема: Re: Який краще купити Wi-Fi роутер? Пн Жовт 09, 2023 12:36 pm
Я нещодавно обрав собі маршрутизатор, і можу поділитися досвідом. Для стабільного Wi-Fi я рекомендую звернути увагу на марку TP-Link. Вони мають хорошу якість і доступні ціни. По безпеці – обов'язково шифрування WPA3. Для роботи та розваг вистачить моделі з підтримкою 5 ГГц.
hekerda Приписаний
Кількість повідомлень : 100 Дата реєстрації : 03.01.2022
Тема: Re: Який краще купити Wi-Fi роутер? Пн Жовт 09, 2023 12:36 pm
Вітаю! Я згоден з попереднім співрозмовником. TP-Link – це дійсно надійний виробник. Але також розглянь варіанти від Asus і D-Link. Вони також відомі своєю якістю. Не забудь перевірити, чи вистачає покриття для всього твого будинку.
спортик Приписаний
Кількість повідомлень : 131 Дата реєстрації : 08.09.2019
Тема: Re: Який краще купити Wi-Fi роутер? Пн Жовт 09, 2023 12:38 pm
Якщо ви хочете обрати якісний та надійний маршрутизатор https://allo.ua/ua/wi-fi-routery/ тоді раджу завітати до цього магазину. Магазин Алло - це відомий український роздрібний мережевий магазин, який відзначається великим вибором та якістю продукції. Вони спеціалізуються на технологічних гаджетах, у тому числі на маршрутизаторах та маршрутизаторах Wi-Fi. В Алло ви знайдете широкий вибір маршрутизаторів, які відповідають різним потребам і бюджетам. Вони пропонують як відомі марки, такі як TP-Link, Asus, D-Link, так і інші, які гарантують високу якість та надійність. Важливо, що продавці в Алло завжди готові надати консультацію і допомогу у виборі, враховуючи ваші потреби та бажання.