Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Вейп

Перейти донизу 
+7
igorkaratel
Крижанка
ДолькаЛайма
игуана
Тама
Ingaila
oliviawana
11 користувачів
АвторПовідомлення
oliviawana
Житель
Житель

Кількість повідомлень : 80
Дата реєстрації : 07.07.2020

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Вейп   Вейп I_icon_minitimeПт Лист 10, 2023 2:25 pm

Посоветуйте хороший вейп шоп.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ingaila
Житель
Житель

Кількість повідомлень : 70
Дата реєстрації : 20.02.2022

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeПт Лист 10, 2023 2:47 pm

Привет, да просто множество есть вариантов, но как вообще классный вы можете обратить внимание на интернет магазин Vkus Elf Bara https://vkus-elfbar.com.ua/ru/ , в котором можно найти абсолютно все для качественного электронного парения по вполне умеренным ценам с быстрой доставкой в нужное для вас место.
Тама
Приписаний
Приписаний
Тама

Кількість повідомлень : 115
Дата реєстрації : 02.11.2019

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Груд 28, 2023 10:34 pm

Хто знає де можна знайти дійсно крутий вейп-шоп з великим вибором рідин і аксесуарів? Мені потрібен магазин, де я зможу отримати якісний вейп і вибрати рідину з різними смаками та нікотиновими концентраціями. Бажано, щоб там були і сучасні моделі, і класичні вейпи.
игуана
Приписаний
Приписаний
игуана

Кількість повідомлень : 187
Дата реєстрації : 10.07.2020
Вік : 37

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Груд 28, 2023 10:36 pm

Я вже декілька разів обираю один вейп шоп https://enjoy-smoke.com/ і він мене завжди вражав своїм асортиментом та обслуговуванням. Там є все, що вам потрібно для вейпінгу – від різних моделей вейпів до рідин з різними смаками та концентраціями нікотину. Окрім того, у них завжди акції та знижки, що робить покупку ще вигіднішою. Якщо вам потрібна додаткова допомога, їхні менеджери завжди готові відповісти на всі ваші питання. Так що не соромтеся звертатися до цього магазину за якісним вейпом та рідинами для нього.
ДолькаЛайма
Приписаний
Приписаний
ДолькаЛайма

Кількість повідомлень : 146
Дата реєстрації : 13.10.2019

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Січ 04, 2024 7:43 pm

Много сейчас магазинов с вейпами появилось
Крижанка
Приписаний
Приписаний
Крижанка

Кількість повідомлень : 166
Дата реєстрації : 07.09.2019

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Січ 04, 2024 7:46 pm

Хочу с помощью вейпов бросить курить, не знаю, что из этого получится, то я пока что парю одноразки. Пробую, так сказать, что это такое. Покупаю их на сайте drsmoke.org/pod-sistemy/odnorazovye/pod-elf-bar/ Беру фирменные от Эльфбара. Мне пока нравится банановый вкус и немного микс с виноградом. Это мои фавориты.
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 668
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Вер 26, 2024 6:02 pm

Обираю для себе вейп, що можете порадити, де краще купити?
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 652
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeЧт Вер 26, 2024 6:02 pm

Вейпінг – це відмінна альтернатива сигаретам, і я не пошкодував, що перейшов на нього. З точки зору здоров’я, він набагато безпечніший. По-перше, немає диму, який завжди подразнював мої легені та викликав кашель. По-друге, рідини для вейпу не містять смол і важких металів, як звичайні сигарети. Також вейп не залишає неприємного запаху на одязі та в приміщенні. Для покупки рідин та пристроїв я обрав вейп шоп в Києві https://uvape.pro/ua «UVAPE», де завжди широкий вибір і доступні ціни. Мене також вразила швидка доставка та те, що всі товари завжди оригінальні. Якщо ви шукаєте кращу альтернативу сигаретам, спробуйте вейп і обов’язково відвідайте «UVAPE».

klasik
Житель
Житель
klasik

Кількість повідомлень : 93
Дата реєстрації : 12.06.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Украина

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeСб Жовт 05, 2024 9:30 am

Цитата :
Вейпінг – це відмінна альтернатива сигаретам, і я не пошкодував, що перейшов на нього. З точки зору здоров’я, він набагато безпечніший.

Вейпинг действительно стал для меня отличной альтернативой сигаретам, и я совсем не жалею, что перешёл на него. Он не только помог мне отказаться от вредной привычки курения, но и даёт больше свободы в выборе вкусов. Благодаря самозамесу с ароматизаторами https://vapehydra.in.ua/aromatizatory/aromatizatory-xian-taima я сам создаю жидкости, подбирая ароматы, которые мне нравятся. С точки зрения здоровья, вейпинг считается более безопасным, так как в нём отсутствуют продукты горения, как в обычных сигаретах. Я чувствую себя лучше и полностью контролирую, что именно парю.
Motty

Motty

Кількість повідомлень : 1
Дата реєстрації : 08.11.2024

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeПт Лист 08, 2024 11:52 am

Порадьте хороший випаровувач для сольового нікотину. Потрібно, щоб смак був насиченим і добре передавався.
Лида Ду
Приписаний
Приписаний
Лида Ду

Кількість повідомлень : 121
Дата реєстрації : 20.07.2020

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitimeПт Лист 08, 2024 11:53 am

Для сольового нікотину краще підійдуть випаровувачі з високим опором (близько 1,2 Ом). Вони працюють при нижчій потужності та чудово передають смак. Спробуй подивитись на сайті https://fkuslenno.com/product-category/kartrydzhi-ta-vyparovuvachi/ моделі від брендів GeekVape або Vaporesso — вони мають гарну репутацію за смакові властивості.
Спонсорований контент

Вейп Empty
ПовідомленняТема: Re: Вейп   Вейп I_icon_minitime

Вейп
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Вейп
» Вейп