Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Материнська плата Пт Груд 22, 2023 11:21 pm
Привіт всім! У мене згоріла материнська плата, тому зараз в пошуках нової, але не знаю яку обрати. Дайте пораду стосовно її вибору, та підкажіть в якому інтернет-магазині її купувати.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
У мене рік тому була така ситуація як у тебе, також згоріла материнська плата. Але я знайшов чудовий інтернет-магазин, де, крім того, що придбав нову, мені спеціалісти професійно допомогли з вибором.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Мені також не завадила б консультація спеціалістів, адже я в цих комплектуючих до комп'ютера не розбираюсь, від слова зовсім. Залиш, будь ласка, мені посилання, я хочу також звернутися до них за допомогою. Дякую!
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тримай посилання https://telemart.ua/ua/motherboard/ ти потрапиш на сайт Telemart у них онлайн магазин з усіма комплектуючими до комп'ютера, і ціни хочу тобі сказати навіть дуже лояльні. Також їх величезний плюс, це консультація від спеціаліста.
Тобі підберуть саме ту материнську плату, яка підходить саме до твого комп'ютера, оскільки самостійно можна помилитися. Тим більше в них зараз на материнські плати діють не маленькі знижки, якими варто скористатися.