Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Зелена карта Вт Січ 09, 2024 11:20 pm
Зіткнувся з тим, що за кордоном закінчився термін дії Зеленої карти, і стало важко отримати нову вдень. Чи є у когось досвід у розмові з представниками страхової компанії в такій ситуації? Як вони реагували і чи вдалося все швидко вирішити?
Luter90 Приписаний
Кількість повідомлень : 164 Дата реєстрації : 29.09.2021
Тема: Re: Зелена карта Ср Січ 10, 2024 7:51 pm
Якщо в тебе трапилася така неприємна ситуація з Зеленою карткою за кордоном, ти в точку потрапив! Сам стикався з цим казусом і маю кілька наміток. Так от, коли мені стало важко отримати нову Зелену картку за кордоном, я вирішив зв'язатися з представниками страхової компанії. Загалом, мені вдалося дістати від них трошки підказок і підтримки. Зазвичай такі випадки потребують терпіння та впертості. Я дзвонив їм, розповів свою історію, намагався висловити свої страхи і побоювання. А ось те, що мене порадувало, це їхні зручні рекомендації та посилання на корисну статтю:"Що робити, якщо за кордоном закінчився термін дії автостраховки Зелена картка?" де детально розписано, як вирішити такі непорозуміння. Узагалі, це дещо круто, що можна знайти інформацію, яка спростить життя в таких неприємних моментах. Так що спробуй ділитися своїм досвідом із рештою форумчан, може, комусь це також буде корисно. Все буде добре, не втрачай віру!