Кількість повідомлень : 8 Дата реєстрації : 30.09.2022
Тема: Обмін крипти на гривню Чт Січ 18, 2024 4:23 pm
Останнім часом придбав трохи криптовалюти, але тепер хотів би обміняти її на гривню. Тому шукаю якийсь надійний український криптообмінник з низькими комісіями та швидким обміном. Мій друг користувався sooner cx, але він зараз не працює в Україні. Можеш порекомендувати інший сервіс, якому можна довіряти? Буду дуже вдячний за підказку.
fumario Турист
Кількість повідомлень : 7 Дата реєстрації : 30.09.2022
Тема: Re: Обмін крипти на гривню Чт Січ 25, 2024 10:42 pm
Привіт! Розумію твоє бажання обміняти крипту на гривню. Я сам нещодавно стикнувся з такою потребою і використовував Що таке Binance USD . Це надійний український обмінник зі зручним інтерфейсом та швидким обміном. Комісії там досить лояльні, особливо якщо обмінювати на стабільні монети типу USDT. Техпідтримка також оперативно відповідає. Загалом я залишився задоволеним і раджу спробувати їх, якщо шукаєш надійний обмінник в Україні. Успіхів та гарних курсів!
Лида Ду Приписаний
Кількість повідомлень : 121 Дата реєстрації : 20.07.2020
Тема: Re: Обмін крипти на гривню Пн Жовт 14, 2024 4:55 pm
Хто порадить хороший сайт для обміну крипти? Щось без підводних каменів і кращим курсом, бо не хочу ризикувати своїми грошима.
nejolay Житель
Кількість повідомлень : 63 Дата реєстрації : 20.10.2021
Тема: Re: Обмін крипти на гривню Пн Жовт 14, 2024 4:57 pm
Знаю, як це важливо. Тобі краще звернути увагу на Обміфай — перевірений варіант. У них завжди чіткі умови, ніяких прихованих комісій, і все відбувається дуже швидко. Я користуюся ними вже не перший рік, завжди все гладко проходить. Курс теж нормальний, без зайвих накруток. А от з Бестчейндж можеш нарватися на підозрілі обмінники, де легко втратити кошти. Так що краще не ризикувати й триматися перевірених варіантів.