Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові?
4 користувачів
Автор
Повідомлення
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові? Пт Січ 19, 2024 11:27 pm
Всім привіт! Хто-небудь з вас робив операцію лазерної корекції зору? Цікавить, як довго зберігається результат після цієї процедури? Чув, що зір може погіршитися з часом. Чи це правда, і скільки приблизно років можна очікувати стабільності зору?
Міла
Кількість повідомлень : 1 Дата реєстрації : 19.01.2024
Тема: Re: Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові? Пт Січ 19, 2024 11:31 pm
Привіт! Так, я проходила лазерну корекцію зору близько двох років тому. Результат мене вражає – зір став набагато краще. Проте, слід зазначити, що кожна людина і ситуація унікальні. Відповідно до статистики, більшість пацієнтів залишається задоволенні результатом протягом 5-10 років.
Luter90 Приписаний
Кількість повідомлень : 164 Дата реєстрації : 29.09.2021
Тема: Re: Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові? Пт Січ 19, 2024 11:33 pm
Привіт! Лазерна корекція зору – це сучасний метод виправлення рефракційних вад ока, таких як короткозорість, далекозорість і астигматизм. Під час процедури лазер впливає на структури рогівки, покращуючи її оптичні властивості. Індивідуальні результати можуть відрізнятися, але багато пацієнтів відзначають стабільність зору протягом тривалого часу.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові? Пт Січ 19, 2024 11:36 pm
Привіт! Я теж пройшов операцію лазерної корекції зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/ три років тому. Результат був для мене фантастичним – зір стала таким гарним, як ніколи. Проте важливо розуміти, що існують фактори, які можуть вплинути на тривалість результату. Одним з них є вікові зміни, адже після 40 років може розвиватися пресбіопія. Також, наявність інших офтальмологічних проблем може вплинути на стабільність. Щоб довідатися більше, важливо регулярно відвідувати лікаря для контролю та профілактики.
Спонсорований контент
Тема: Re: Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові?
Скільки років тримається зір після лазерної корекції зору у Львові?