Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Порадьте модель айфона

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
JeckShepard
Житель
Житель

Кількість повідомлень : 81
Дата реєстрації : 19.10.2021

Порадьте модель айфона Empty
ПовідомленняТема: Порадьте модель айфона   Порадьте модель айфона I_icon_minitimeЧт Травень 16, 2024 8:48 pm

Стою перед дилемою, який айфон варто придбати у 2024 році. Вже довгий час користуюся своїм стареньким iPhone 11, але відчуваю, що настав час для оновлення. Цікавлюсь новинками і шукаю модель, яка б поєднувала в собі потужність, зручність використання та, звісно, гарний дизайн. Важливо, щоб батарея довго тримала заряд, адже часто подорожую. Розглядаю кілька варіантів, але поки що не можу визначитися. Можливо, хтось із вас вже придбав новий айфон або має інформацію, яка модель найкраща цього року?
Повернутися до початку Перейти донизу
vetod
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 40
Дата реєстрації : 06.04.2021

ПовідомленняТема: Re: Порадьте модель айфона   Порадьте модель айфона I_icon_minitimeЧт Травень 16, 2024 8:48 pm

Вирішила купити iPhone 15 Pro. Можу поділитися своїм досвідом. Найбільше мені сподобалась камера - фотографії виходять просто чудові, навіть у поганому освітленні. Крім того, він дуже швидкий завдяки новому процесору A18 Bionic. Батарея тримає довше, ніж на моєму старому iPhone 12. Ще один плюс – це екран з ProMotion, дуже плавний скролінг.
hekerda
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 100
Дата реєстрації : 03.01.2022

ПовідомленняТема: Re: Порадьте модель айфона   Порадьте модель айфона I_icon_minitimeЧт Травень 16, 2024 8:48 pm

Нещодавно придбав iPhone 15 Plus і теж хотів би поділитися своїми враженнями. Мені сподобалось, що екран більший, ніж у стандартної версії, це зручно для роботи та перегляду відео. Також хочеться відзначити довший час автономної роботи – заряджаю свій айфон раз на два дні при інтенсивному використанні. Камера, звісно, чудова, але мені особисто більше сподобався новий режим портретного освітлення, який дає змогу робити професійні знімки без додаткових налаштувань.
спортик
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 131
Дата реєстрації : 08.09.2019

ПовідомленняТема: Re: Порадьте модель айфона   Порадьте модель айфона I_icon_minitimeЧт Травень 16, 2024 8:49 pm

Нещодавно знайшла цікавий блог, де експерти рекомендують сім різних моделей айфонів 2024 року https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna-elektronika/smartfoni/yakyj-ajfon-kupyty-u-2024-roczi-7-variantiv.html вони детально описують переваги кожної моделі та допомагають визначитися з вибором. Раджу звернути увагу на цей блог, адже там можна знайти багато корисної інформації, включаючи порівняння технічних характеристик, огляди від користувачів та експертні рекомендації.
Таким чином, ти зможеш зробити більш усвідомлений вибір і знайти айфон, який найкраще відповідає твоїм потребам.
Порадьте модель айфона HIod6X12.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-16-05-2024%2015:27:09
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Порадьте модель айфона   Порадьте модель айфона I_icon_minitime

Порадьте модель айфона
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Будласка порадьте
» Игра для Айфона
» Покупка айфона
» Зарядка для айфона
» Порадьте відеокарту

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі