Допоможіть знайти брокера з морських та річкових перевезень
2 користувачів
Автор
Повідомлення
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Допоможіть знайти брокера з морських та річкових перевезень Пн Черв 10, 2024 6:43 pm
Добридень. Я намагаюся знайти надійного брокера, щоб відправити вантаж морем, з України до Європи, але поки все безрезультатно, може ви мені можете допомогти вирішити цю проблему. Ось уже незабаром потрібно відправляти товар, але в мене жодних поступів.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 655 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Допоможіть знайти брокера з морських та річкових перевезень Пн Черв 10, 2024 6:47 pm
Відразу видно, що ви новачок у цій справі, але нічого страшного сам був таким, зараз допоможу вам. Отже дивіться вам потрібно звернутися до компанії kievshipping це перевірений мною варіант, давно співпрацюю з ними, у цієї компанії хороший керівник, він у швидкі терміни знайде судно, його завантажать відправлять у потрібний для вас час. Знаєте, що мені ще подобається, що ніколи не було запізнень, вантаж завжди був доставлений вчасно.
Допоможіть знайти брокера з морських та річкових перевезень