Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Косметика Нд Серп 18, 2024 6:34 pm
Доброго дня! Я шукаю ефективний зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя, але розгубилася через великий вибір. Які компоненти повинні входити до складу крему для максимального зволоження та захисту шкіри? Чи є сенс купувати дорогі бренди, або можна знайти якісний варіант за доступною ціною?
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Косметика Вт Серп 20, 2024 9:30 am
Я завжди шукала ефективні засоби для догляду за шкірою, які б відповідали моїм високим стандартам, і нарешті знайшла їх в Alissa Beaute косметиці https://alissabeaute.com.ua/ і вам раджу спробувати бренд Alissa Beaute. Вона чудово справляється з усіма проблемами шкіри, допомагаючи зберегти її молодість та свіжість. Кожного дня я відчуваю, як моє обличчя стає більш доглянутим і здоровим. Особливо подобаються легкі текстури кремів, які швидко вбираються і не залишають жирного блиску. Це справжній еліксир молодості, який робить мою шкіру сяючою та доглянутою. Я дуже задоволена результатами і з радістю рекомендую цю косметику всім своїм подругам.
Marichka Тутешній
Кількість повідомлень : 36 Дата реєстрації : 02.01.2022
Тема: Re: Косметика Пн Вер 09, 2024 8:34 pm
Мне тоже это актуально и интересно. Ознакомлюсь с вашими советами и рекомендациями.
MashaVolu Приписаний
Кількість повідомлень : 111 Дата реєстрації : 23.11.2020
Тема: Re: Косметика Пн Вер 09, 2024 8:57 pm
Японская косметика https://www.machiya.com.ua/rus/shop/krasa-ta-doglyad/ мне очень нравится в их магазинчике. Я всем рекомендую попробовать их средства. Лучше я не встречала еще никогда за свою жизнь.
Kleopatra Житель
Кількість повідомлень : 68 Дата реєстрації : 10.07.2020
Тема: Re: Косметика Вт Вер 10, 2024 10:49 pm
Дівчата, якими масками для обличчя ви користуєтесь?
Анна Беляева Житель
Кількість повідомлень : 68 Дата реєстрації : 13.09.2021
Тема: Re: Косметика Ср Вер 11, 2024 11:05 am
Kleopatra, мені дуже подобаються маски для обличчя бренду Demax, купую їх ось тут Вони здатні вирішити безліч проблем: від акне та запалень на шкірі до мімічних зморшок та зневоднення. За невеликий термін вони можуть надати шкірі сяйва та еластичність, прибрати набряки, запалення, позбавити надмірного продукування шкірного сала.