Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Косметика

Перейти донизу 
+2
igorkaratel
LOL
6 користувачів
АвторПовідомлення
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 650
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeНд Серп 18, 2024 6:34 pm

Доброго дня! Я шукаю ефективний зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя, але розгубилася через великий вибір. Які компоненти повинні входити до складу крему для максимального зволоження та захисту шкіри? Чи є сенс купувати дорогі бренди, або можна знайти якісний варіант за доступною ціною?
Повернутися до початку Перейти донизу
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 665
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeВт Серп 20, 2024 9:30 am

Я завжди шукала ефективні засоби для догляду за шкірою, які б відповідали моїм високим стандартам, і нарешті знайшла їх в Alissa Beaute косметиці https://alissabeaute.com.ua/ і вам раджу спробувати бренд Alissa Beaute. Вона чудово справляється з усіма проблемами шкіри, допомагаючи зберегти її молодість та свіжість. Кожного дня я відчуваю, як моє обличчя стає більш доглянутим і здоровим. Особливо подобаються легкі текстури кремів, які швидко вбираються і не залишають жирного блиску. Це справжній еліксир молодості, який робить мою шкіру сяючою та доглянутою. Я дуже задоволена результатами і з радістю рекомендую цю косметику всім своїм подругам.
Marichka
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 36
Дата реєстрації : 02.01.2022

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeПн Вер 09, 2024 8:34 pm

Мне тоже это актуально и интересно. Ознакомлюсь с вашими советами и рекомендациями.
MashaVolu
Приписаний
Приписаний
MashaVolu

Кількість повідомлень : 111
Дата реєстрації : 23.11.2020

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeПн Вер 09, 2024 8:57 pm

Японская косметика https://www.machiya.com.ua/rus/shop/krasa-ta-doglyad/ мне очень нравится в их магазинчике. Я всем рекомендую попробовать их средства. Лучше я не встречала еще никогда за свою жизнь.
Kleopatra
Житель
Житель
Kleopatra

Кількість повідомлень : 68
Дата реєстрації : 10.07.2020

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeВт Вер 10, 2024 10:49 pm

Дівчата, якими масками для обличчя ви користуєтесь?
Анна Беляева
Житель
Житель
Анна Беляева

Кількість повідомлень : 68
Дата реєстрації : 13.09.2021

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitimeСр Вер 11, 2024 11:05 am

Kleopatra, мені дуже подобаються маски для обличчя бренду Demax, купую їх ось тут Вони здатні вирішити безліч проблем: від акне та запалень на шкірі до мімічних зморшок та зневоднення. За невеликий термін вони можуть надати шкірі сяйва та еластичність, прибрати набряки, запалення, позбавити надмірного продукування шкірного сала.
Спонсорований контент

Косметика  Empty
ПовідомленняТема: Re: Косметика    Косметика  I_icon_minitime

Косметика
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Косметика
» Косметика