Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Лікування алкоголізму в Києві Пт Вер 27, 2024 9:51 am
Мені соромно в цьому зізнатися, але вже тривалий час я страждаю на алкогольну залежність, від якої хочу позбутися. Порадьте мені клініку, яка ефективно лікує алкоголізм в Києві.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Лікування алкоголізму в Києві Пт Вер 27, 2024 9:52 am
Алкоголізм, це історія не проста, і самостійно тобі явно не впоратися. Мені відома одна клініка, яка вже не один рік успішно лікує від алкоголізму. Можу залишити тобі інформацію.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Лікування алкоголізму в Києві Пт Вер 27, 2024 9:54 am
Я розумію серйозність ситуації, тому й звернувся по допомогу. Якщо тобі не буде складно, залиш мені посилання на сайт клініки, я повиннен розуміти які послуги з лікування від алкоголізму вони надають, і що це буде по грошах.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Лікування алкоголізму в Києві Пт Вер 27, 2024 9:56 am
Також на сайті детально вказані послуги, які вони надають, та ціни за них. Насамперед тобі потрібно записатися на консультацію до лікаря, а він уже у свою чергу за твоїм станом визначить, яке лікування підійде у цій ситуації. У будь-якому випадку, бажаю, щоб у тебе все вийшло!