Кількість повідомлень : 165 Дата реєстрації : 07.09.2019 Вік : 37
Тема: Будинок купити Пт Вер 27, 2024 7:38 pm
Підкажіть, де можна купити таунхаус під Києвом, щоб був двір для дітей і гараж для двох машин. Хотілося б, щоб будинок був новий або в хорошому стані, з сучасними комунікаціями. Важливо, щоб сусіди були дружні, бо планую жити з родиною.
ДолькаЛайма Приписаний
Кількість повідомлень : 146 Дата реєстрації : 13.10.2019 Вік : 37
Тема: Re: Будинок купити Пт Вер 27, 2024 7:40 pm
Привіт! Я планую переїзд у передмістя Києва, і вже знайшли варіант як купити таунхаус Святопетрівське . Мені дуже подобається, що тут є доступ до всіх необхідних зручностей: магазини, школи, лікарні. А природа яка чудова - це неймовірно! А ще тут хороша транспортна доступність до столиці. Пораджу звернути увагу на цей комплекс!
Алина Приписаний
Кількість повідомлень : 111 Дата реєстрації : 17.03.2023 Вік : 39
Тема: Re: Будинок купити Ср Жовт 09, 2024 10:38 am
А я хочу інвестувати в нерухомість. Вивчаю ринок та де найбільш цікавить нерухомість людей. Думаю, що Захід України в цьому плані найбільш привабливий.
Kolamea Тутешній
Кількість повідомлень : 39 Дата реєстрації : 13.10.2021 Вік : 39
Тема: Re: Будинок купити Сб Жовт 12, 2024 9:54 am
Захід України дійсно має великий потенціал для інвестицій у нерухомість. Міста як Львів, Івано-Франківськ і Тернопіль привертають увагу завдяки розвинутій інфраструктурі, культурному багатству та туристичному потоку. Інвестиційний фонд blago.invest https://blagoinvest.com.ua/ може стати вашим надійним партнером як інвестора. На сайті можете ознайомитись, що тут пропонують. На мою думку, це дуже приваблива пропозиція. Всі подробиці описані, додаткову інформацію отримаєте на особистій консультації.
Nala Приписаний
Кількість повідомлень : 143 Дата реєстрації : 02.08.2022
Тема: Re: Будинок купити Ср Жовт 30, 2024 7:47 pm
Врахувати всі особливості оформелння спадщини за кордоном без кваліфікованого юриста просто неможливо - https://www.20khvylyn.com/ps/realty/ps_4631.html