Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Будинок купити

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
Крижанка
Приписаний
Приписаний
Крижанка

Кількість повідомлень : 165
Дата реєстрації : 07.09.2019
Вік : 37

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitimeПт Вер 27, 2024 7:38 pm

Підкажіть, де можна купити таунхаус під Києвом, щоб був двір для дітей і гараж для двох машин. Хотілося б, щоб будинок був новий або в хорошому стані, з сучасними комунікаціями. Важливо, щоб сусіди були дружні, бо планую жити з родиною.
Повернутися до початку Перейти донизу
ДолькаЛайма
Приписаний
Приписаний
ДолькаЛайма

Кількість повідомлень : 146
Дата реєстрації : 13.10.2019
Вік : 37

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Re: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitimeПт Вер 27, 2024 7:40 pm

Привіт! Я планую переїзд у передмістя Києва, і вже знайшли варіант як купити таунхаус Святопетрівське . Мені дуже подобається, що тут є доступ до всіх необхідних зручностей: магазини, школи, лікарні. А природа яка чудова - це неймовірно! А ще тут хороша транспортна доступність до столиці. Пораджу звернути увагу на цей комплекс!
Алина
Приписаний
Приписаний
Алина

Кількість повідомлень : 111
Дата реєстрації : 17.03.2023
Вік : 39

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Re: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitimeСр Жовт 09, 2024 10:38 am

А я хочу інвестувати в нерухомість. Вивчаю ринок та де найбільш цікавить нерухомість людей. Думаю, що Захід України в цьому плані найбільш привабливий.
Kolamea
Тутешній
Тутешній
Kolamea

Кількість повідомлень : 39
Дата реєстрації : 13.10.2021
Вік : 39

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Re: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitimeСб Жовт 12, 2024 9:54 am

Захід України дійсно має великий потенціал для інвестицій у нерухомість. Міста як Львів, Івано-Франківськ і Тернопіль привертають увагу завдяки розвинутій інфраструктурі, культурному багатству та туристичному потоку. Інвестиційний фонд blago.invest https://blagoinvest.com.ua/ може стати вашим надійним партнером як інвестора. На сайті можете ознайомитись, що тут пропонують. На мою думку, це дуже приваблива пропозиція. Всі подробиці описані, додаткову інформацію отримаєте на особистій консультації.
Nala
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 143
Дата реєстрації : 02.08.2022

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Re: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitimeСр Жовт 30, 2024 7:47 pm

Врахувати всі особливості оформелння спадщини за кордоном без кваліфікованого юриста просто неможливо - https://www.20khvylyn.com/ps/realty/ps_4631.html
Спонсорований контент

Будинок купити Empty
ПовідомленняТема: Re: Будинок купити   Будинок купити I_icon_minitime

Будинок купити
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Техпаспорт на будинок
» Будинок з керамоблоку
» Модульний будинок
» Побудувавши будинок з газоблоку
» Чи можна узаконити будинок й самобуд 2021?

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Дом :: Наш Дом-
Перейти до: