Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Польська освіта

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
LOL
Приписаний
Приписаний
LOL

Кількість повідомлень : 650
Дата реєстрації : 02.09.2019
Вік : 34
Місцезнаходження : Тячів

Польська освіта  Empty
ПовідомленняТема: Польська освіта    Польська освіта  I_icon_minitimeВт Жовт 15, 2024 4:19 pm

Які освітні програми для українських біженців у Польщі сприяють не тільки академічному успіху, а й емоційній підтримці, щоб допомогти дітям та підліткам пережити наслідки війни та зберегти позитивний настрій на майбутнє?
Повернутися до початку Перейти донизу
igorkaratel
Приписаний
Приписаний
igorkaratel

Кількість повідомлень : 665
Дата реєстрації : 20.08.2019
Місцезнаходження : Украина форевер

Польська освіта  Empty
ПовідомленняТема: Re: Польська освіта    Польська освіта  I_icon_minitimeНд Жовт 20, 2024 9:15 am

Я приїхала до Польщі як біженець і спочатку відчувала себе загубленою в новій країні. Проте, портал Спільно змінив моє ставлення до адаптації. Я знайшла безліч корисних ресурсів, які допомогли мені зрозуміти, як адаптуватися в новому середовищі. Тут я дізналася про можливості навчання для своїх дітей, а також про програми, які підтримують біженців. Якщо вас цікавить освіта в Польщі для українців https://spilnoinpl.org/article/posibnyk-zi-vstupu-do-shkoly-dlia-ukrainskykh-ditei-u-polshchi тут зможете дізнатися все, що треба. Спільно також пропонує психологічну допомогу, що стало величезною підтримкою для мене. Я познайомилася з чудовими людьми, які стали моєю другою родиною. Я закликаю всіх, хто опинився в схожій ситуації, скористатися цим порталом. Він стане для вас справжнім другом у важкий час!
Повернутися до початку Перейти донизу

Польська освіта
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Польська мова з нуля
» Польська мова з нуля
» высшее образование в Польше
» Освіта бухгалтера
» Бухгалтерська освіта

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі