Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Польська освіта Вт Жовт 15, 2024 4:19 pm
Які освітні програми для українських біженців у Польщі сприяють не тільки академічному успіху, а й емоційній підтримці, щоб допомогти дітям та підліткам пережити наслідки війни та зберегти позитивний настрій на майбутнє?
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Польська освіта Нд Жовт 20, 2024 9:15 am
Я приїхала до Польщі як біженець і спочатку відчувала себе загубленою в новій країні. Проте, портал Спільно змінив моє ставлення до адаптації. Я знайшла безліч корисних ресурсів, які допомогли мені зрозуміти, як адаптуватися в новому середовищі. Тут я дізналася про можливості навчання для своїх дітей, а також про програми, які підтримують біженців. Якщо вас цікавить освіта в Польщі для українців https://spilnoinpl.org/article/posibnyk-zi-vstupu-do-shkoly-dlia-ukrainskykh-ditei-u-polshchi тут зможете дізнатися все, що треба. Спільно також пропонує психологічну допомогу, що стало величезною підтримкою для мене. Я познайомилася з чудовими людьми, які стали моєю другою родиною. Я закликаю всіх, хто опинився в схожій ситуації, скористатися цим порталом. Він стане для вас справжнім другом у важкий час!