Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Магазин парфумерії

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
Marshal
Приписаний
Приписаний
Marshal

Кількість повідомлень : 127
Дата реєстрації : 17.02.2020

Магазин парфумерії  Empty
ПовідомленняТема: Магазин парфумерії    Магазин парфумерії  I_icon_minitimeСр Лист 13, 2024 10:14 am

Хочу відкривати свій магазин парфумерії та потрібно в першу чергу визначитись із постачальником самих парфумів. Якому з варіантів варто надати перевагу?
Повернутися до початку Перейти донизу
Елена1
Житель
Житель
Елена1

Кількість повідомлень : 71
Дата реєстрації : 22.12.2023

ПовідомленняТема: Re: Магазин парфумерії    Магазин парфумерії  I_icon_minitimeСб Лист 16, 2024 9:40 am

Цитата :
Хочу відкривати свій магазин парфумерії та потрібно в першу чергу визначитись із постачальником самих парфумів. Якому з варіантів варто надати перевагу?
Цікаве питання ви задали. Я про таких постачальників ніколи і не чула
IZUMKA
Приписаний
Приписаний
IZUMKA

Кількість повідомлень : 117
Дата реєстрації : 28.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Магазин парфумерії    Магазин парфумерії  I_icon_minitimeСб Лист 16, 2024 10:01 am

Насправді зараз абсолютно реально купувати парфуми оптом і багато хто із підприємців користується такою можливістю. Косметика та парфумерія є тією категорією товарів, попит на яку буде завжди. Тому інвестувати свої кошти у такий товар дійсно варто і це принесе хороший заробіток. Автору питання я б радила звернути увагу на компанію РутаПарфум . Через її сайт можна купувати парфуми оптом по дуже вигідній вартості
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Магазин парфумерії    Магазин парфумерії  I_icon_minitime

Магазин парфумерії
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Магазин шин
» Магазин сумок