Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Догляд за літньою мамою у Києві

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
Наталья
Турист
Турист
Наталья

Кількість повідомлень : 11
Дата реєстрації : 18.04.2024

Догляд за літньою мамою у Києві Empty
ПовідомленняТема: Догляд за літньою мамою у Києві   Догляд за літньою мамою у Києві I_icon_minitimeВчора в 7:31 pm

Кілька місяців тому постала гостра потреба знайти надійне місце для моєї мами, якій стало важко самостійно себе обслуговувати. Ми шукали місце, де їй буде комфортно, де вона отримає якісний догляд і зможе почуватися, як вдома. Я знайшла інформацію про будинок для літніх людей https://tu-ne-odin.com на цьому сайті, і рішення стало очевидним. Після консультації з власником ми обрали пансіонат "Ти не один". Перше, що мені сподобалося - це умови проживання. Світлі кімнати, сучасні меблі, функціональні ліжка - усе зроблено для зручності літніх людей. Окрім комфорту, важливим стало й збалансоване п’ятиразове харчування, яке враховує рекомендації лікарів. Мама хвалить і персонал: дбайлива медсестра допомагає у всьому, а прогулянки на свіжому повітрі під наглядом стали частиною її щоденного розпорядку. Особливо цінним для нас було те, що мама проходить реабілітацію, і "Ти не один" забезпечили їй якісну фізичну підтримку. Я рекомендую цей будинок як місце, де про рідних дійсно дбають.
Повернутися до початку Перейти донизу

Догляд за літньою мамою у Києві
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Догляд за тату
» Догляд за меблями
» Догляд за стомою
» Догляд за волоссям
» Догляд за собачкою породи Бігль

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі