Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Ортопедичні матраци

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
wari2011
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 374
Дата реєстрації : 21.01.2016

Ортопедичні матраци Empty
ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitimeНд Січ 14, 2018 10:53 pm

Я собі купив матрац Вегас, це від білоруського виробника. Хочу сказати, що я їм дуже задоволений - якість відмінна, нарікань ніяких немає. Сплю на ньому вже більше двох років, все чудово! Так що раджу вибирати саме такий, подивіться асортимент Вегас, там великий вибір.
Повернутися до початку Перейти донизу
Olli
Житель
Житель
Olli

Кількість повідомлень : 89
Дата реєстрації : 15.01.2018

ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitimeПн Січ 15, 2018 1:07 am

Моя сестра собі купила дуже дорогий матрац, і вже через рік прийшла пора його викидати, так як якість виявилося не з кращих. Потім взяла білоруський Вегас, і тепер немає ніяких проблем. Уже близько двох років спить на ньому з чоловіком - все відмінно! При цьому, обійшовся він їй недорого.
markos
Приписаний
Приписаний
markos

Кількість повідомлень : 151
Дата реєстрації : 14.10.2017

ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitimeПн Січ 15, 2018 1:45 am

Я можу вам порекомендувати хороший інтернет магазин матраців https://www.vegas.ua/uk Я тут собі купував класний матрац від білоруського виробника Вегас, і дуже їм задоволений. Отримав гарантію якості на значний термін, це хороший показник солідності даної компанії. На їхньому матраці сплю вже більше трьох років - немає ніяких проблем, все просто супер!
Amarra
Турист
Турист

Кількість повідомлень : 14
Дата реєстрації : 21.11.2017

ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitimeСр Січ 31, 2018 8:39 pm

Если вы впервые покупаете ортопедический матрас, то вам обязательно нужно ознакомиться с этой информацией - https://www.048.ua/news/1124849 чтобы правильно сделать свой выбор. Когда я себе выбирала матрас, то в первую очередь обращала внимание на жесткость матраса, потому что сильно жесткие я не люблю, с детства привыкла чтобы постель была мягкой.
Ортопедичні матраци Come-for-roll-innovation-cocoroll-01-500x500
molokod

Кількість повідомлень : 1
Дата реєстрації : 07.02.2018

ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitimeСр Лют 07, 2018 12:36 am

Взял себе по акции матрас  Шанс Престиж 140x200 см за 3700 грн на rozetka.com.ua/shans_2201051402005/p8427483/ по соотношению цена/качество отличный вариант ,после старого дивана -просто царское ложе
Ортопедичні матраци Shans_10
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Ортопедичні матраци   Ортопедичні матраци I_icon_minitime

Ортопедичні матраци
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: