Кількість повідомлень : 63 Дата реєстрації : 20.07.2020
Тема: Плитка на кухню Чт Вер 10, 2020 10:01 pm
Плануємо на кухні ремонт. Питання чи варто ложити плитку на підлогу і яку краще обрати? Наскільки вона практична?
Filentin Приписаний
Кількість повідомлень : 107 Дата реєстрації : 21.07.2020
Тема: Re: Плитка на кухню Сб Вер 12, 2020 12:06 am
Коли ми говоримо про підлогу, обов’язково потрібно постаратися підібрати що-небудь не слизьке і не глянцеве, з більш шорсткою поверхнею і при цьому стійкою до механічних ушкоджень. Гладкі поверхні створюють певний ризик, так як є слизькими і нестійкими.
Соня Харитонова Житель
Кількість повідомлень : 53 Дата реєстрації : 12.07.2020
Тема: Re: Плитка на кухню Сб Вер 12, 2020 12:26 am
Плитка виглядає не менш стильно, ніж паркет або, наприклад, ламінат і за нею просто доглядати.
vikisamva Приписаний
Кількість повідомлень : 103 Дата реєстрації : 17.05.2020
Тема: Re: Плитка на кухню Сб Вер 12, 2020 11:40 am
Ні в якому разі не можна стелити на підлогу настінну плитку, оскільки вона має меншу міцність і довговічність.
Gazirovochka Приписаний
Кількість повідомлень : 118 Дата реєстрації : 28.06.2020
Тема: Re: Плитка на кухню Сб Вер 12, 2020 1:58 pm
В нас теж на кухні плитка і на стінах і на підлозі, дуже задоволена, адже особливого догляду не потребує і легко миється.Дуже довго не могли вирішиту яку ж плитку обрати. Звернулись в компанію "Мірад" https://mirad.trade/ мені допомогли з вибором, проконсультували і порадили яку плитку краще обрати для підлоги,а яку для стін так як я не дуже в цьому розбираюсь.
Ulitka Житель
Кількість повідомлень : 91 Дата реєстрації : 31.08.2019
Тогда можете купить мрамор в Киеве - тут https://bareksmarmyr.com/ . У Bareks Marmyr очень качественная продукция, они считаются крупнейшим импортером натурального камня в Украине (мрамор, гранит, оникс) . У нас тоже лежит их мрамор в загородном доме .
wari2011 Приписаний
Кількість повідомлень : 379 Дата реєстрації : 21.01.2016
Тема: Re: Плитка на кухню Ср Жовт 30, 2024 10:53 am
Стаття про те, як правильно вибрати плитку на кухню виявилася дуже інформативною та надихаючою intime.ua Я давно планую ремонт і тепер точно знаю, що саме плитка стане основним акцентом мого інтер'єру. Особливо вразила інформація про те, що керамічна плитка стійка до пошкоджень і легко очищається. Це величезний плюс для кухні, де чистота і гігієна на першому місці. До того ж, різноманіття текстур і кольорів дає можливість кожному вибрати щось під свій стиль. Я також дізналася про переваги керамограніту — він не вбирає запахи та не сприяє розмноженню бактерій, що дуже важливо для здоров'я. Тепер я готова до покупки і з нетерпінням чекаю можливості відвідати сайт Leoceramika, щоб вибрати ідеальну плитку для своєї кухні.