Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Витамины для кожи

Перейти донизу 
+3
спортик
alexbordug
Nasintoia
7 користувачів
АвторПовідомлення
Nasintoia
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 49
Дата реєстрації : 18.08.2020

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeСр Жовт 07, 2020 2:31 pm

Какие витамины для здоровья кожи можете порекомендовать?
Повернутися до початку Перейти донизу
alexbordug
Житель
Житель
alexbordug

Кількість повідомлень : 62
Дата реєстрації : 18.08.2020
Вік : 32

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeПт Жовт 09, 2020 9:45 am

Советую вам екпить данный коллаген https://melissa-shop.in.ua/product/california-gold-nutrition-collagenup-morskoj-kollagen-gialuronova/ я заметила результат через 2-3 недели приема! Я в восторге! Кода стала значительно лучше, более плотная, мелкие морщинки стали разгораживаться. На теле растяжки стали менее заметны!
спортик
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 131
Дата реєстрації : 08.09.2019

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeПн Січ 18, 2021 7:27 pm

Сейчас очень много хороших комплексов в продаже
Лука
Житель
Житель
Лука

Кількість повідомлень : 61
Дата реєстрації : 24.07.2018

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeПн Січ 18, 2021 7:29 pm

Для здоров'я шкіри пийте більше води і виключіть з раціону солодке, копчене, фастфуд. Ці, начебто, незначні фактори можуть дуже впливати на стан шкіри. При правильному харчуванні я повністю позбулася висипу на обличчі.
Взагалі вітаміни призначаються лікарем після обстеження. Не можна пити все підряд. Я пила вітаміни тільки під час вагітності після здачі аналізів. Лікар прописав Фемібіон https://femibion.com.ua/ . Фолієва кислота необхідна жінкам, а вагітним тим більше. Не грайте зі своїм здоров'ям, навіть вітаміни бажано пити за рекомендацією.
wari2011
Приписаний
Приписаний

Кількість повідомлень : 374
Дата реєстрації : 21.01.2016

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeСб Лют 13, 2021 12:04 pm

Для улучшения состояния кожи для женщин я бы порекомендовал женские витамины Opti-women. Моя жена их пьет и состояние кожи у нее отличное. Приобрести недорого эти витамины можно в магазине Ноотропов https://nootropics.com.ua/ В составе- целый комплекс полезных витаминов, минералов и аминокислот для женского здоровья, улучшает состояние кожи, волос, ногтей, повышает иммунитет, способствует увеличению метаболизма, улучшают настроение и физическую активность.
deen
Приписаний
Приписаний
deen

Кількість повідомлень : 246
Дата реєстрації : 07.09.2019

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeВт Лют 16, 2021 5:07 pm

Я вам советую почитать вот этот онлайн журнал https://natulife.ru/ на нем найдете разные статьи про то, какие витамины вам нужно принимать, какого производителя выбрать, в каком количестве их принимать и т.п.
Арно
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 22
Дата реєстрації : 15.10.2020

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitimeСр Лют 17, 2021 1:23 pm

Рыбий жир, самое то
Спонсорований контент

Витамины для кожи Empty
ПовідомленняТема: Re: Витамины для кожи   Витамины для кожи I_icon_minitime

Витамины для кожи
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Ремонт одежды из кожи