Кількість повідомлень : 276 Дата реєстрації : 10.05.2020
Тема: Анализы для домашних животных Вт Січ 05, 2021 5:32 pm
Лабораторная диагностика животных — одна из наиболее прогрессивных областей ветеринарии. Именно в ней первыми внедряются мировые достижения науки и технологий, появляются новые более точные методы исследований. Подробнее: тут .
andreyfedoriv91 Тутешній
Кількість повідомлень : 24 Дата реєстрації : 15.02.2020 Вік : 34 Місцезнаходження : Львів
Тема: Re: Анализы для домашних животных Вт Січ 05, 2021 11:36 pm
Дякую, якраз шукав де діагностику для собаки зробити
Герман Житель
Кількість повідомлень : 98 Дата реєстрації : 07.04.2021
Тема: Re: Анализы для домашних животных Сб Бер 02, 2024 4:52 pm
А ветпрепараты для лечения животных где можно заказать?
wari2011 Приписаний
Кількість повідомлень : 375 Дата реєстрації : 21.01.2016
Тема: Re: Анализы для домашних животных Нд Бер 03, 2024 11:32 am
Для власника свійської тварини дуже важливо знайти надійну ветеринарну інтернет-аптеку. Особисто я вам рекомендую звернути увагу на https://worldanimal.com.ua/ Саме вона незмінно зарекомендувала себе як надійний та зручний варіант для придбання ліків для домашніх тварин. Від рецептурних ліків до безрецептурних добавок вони пропонують широкий спектр продуктів для різних потреб здоров'я домашніх тварин. Усі ліки постачаються перевіреними виробниками та є справжніми. Якщо у вас є питання про продукт або вам потрібна допомога з вашим замовленням, їхня команда завжди чуйна та компетентна, забезпечуючи позитивний досвід покупок. Власникам домашніх тварин, які шукають зручну та надійну ветеринарну онлайн-аптеку, я настійно рекомендую спробувати WorldAnimal.com.