Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов?
+2
hikeds
Natali
6 користувачів
Автор
Повідомлення
Natali Admin
Кількість повідомлень : 424 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов? Пн Черв 02, 2008 10:57 pm
Патриотизм — любовь к отечеству.(Брокгауз и Эфрон) Такое вот простое определение...Любовь к Отечеству... Любовь к Отечеству часто спасала это Отечество от врагов, войн, эпидемий. Ради любви делали открытия и познавали мир. Почему же так не любят патриотов? Почему презрительно фыркают в их адрес и стараются плюнуть им в след или в душу? Что плохого быть патриотом своего Отечества, что плохого в том, чтобы желать Отечеству и людям живущим в нем, счастья, любви, процветания? Кто они современные патриоты и почему они многим так не нравятся? Что есть современный патриотизм? И каков идеал?
шКоЛяРкА Moderator
Кількість повідомлень : 317 Дата реєстрації : 27.05.2008 Вік : 31 Місцезнаходження : Тернопільська обл
Тема: Re: Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов? Чт Черв 05, 2008 11:09 pm
Я вважаю, що в патріотизмі немає нічого поганого, але не потрібно зациклюватися на думці, що громадяни інших країн є ворогами. А потрідбно жити дружно і не провокувати конфліктних ситуацій своєю поведінкою. Тому шо деякі "патріоти" коли знаходяться на території іншої держави ведуть себе по хамськи, призирають і принижують горомадян цієї країни.
hikeds Moderator
Кількість повідомлень : 233 Дата реєстрації : 30.05.2008 Вік : 37 Місцезнаходження : Звідки не вертаються
Тема: Re: Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов? Пт Черв 06, 2008 3:12 pm
нууу... не потрібно говорити про ПАТРІОТІВ як про фанатів. Патріоти не вважають інші країни ворогами, це не спосіб життя і не примха, просто цим людям не байдужа доля своєї країни і вони будуть до останнього захищати і відстоювати її...
шКоЛяРкА Moderator
Кількість повідомлень : 317 Дата реєстрації : 27.05.2008 Вік : 31 Місцезнаходження : Тернопільська обл
Тема: Re: Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов? Пт Черв 06, 2008 7:02 pm
Цитата :
нууу... не потрібно говорити про ПАТРІОТІВ як про фанатів
Мені нажаль зустрічалися тільки патріоти-фанати, а проти просто патріотів я не маю нічого проти...
Vanobest Moderator
Кількість повідомлень : 213 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 42 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Патриотизм. Почему так не любят и даже боятся патриотов? Пт Черв 06, 2008 7:20 pm
Я думаю що люди насправді путають патріотів та ідеологічних фанатів... Наприклад: люди які воювали на войні проти німців і захищали свою батьківщину та рідних то - патріоти, а ті що нічого небачили крім партії то фанати!