Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Пластическая хирургия

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Qween
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 18
Дата реєстрації : 03.10.2020

Пластическая хирургия  Empty
ПовідомленняТема: Пластическая хирургия    Пластическая хирургия  I_icon_minitimeНд Бер 07, 2021 12:18 pm

У моей девушки какие-то проблемы с носом, и она попросила меня найти хорошего пластического хирурга во Львове. Вы не знаете кто лучший хирург в этом городе? Буду вам благодарен за помощь.
Повернутися до початку Перейти донизу
Aster
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 32
Дата реєстрації : 03.10.2020

Пластическая хирургия  Empty
ПовідомленняТема: Re: Пластическая хирургия    Пластическая хирургия  I_icon_minitimeПн Бер 08, 2021 12:47 am

Раньше я даже не думала делать ринопластику. Я вообще не понимала людей, которые хотят поменять форму своего носа. Но после того как я неудачно упала с велосипеда и сломала нос, мне срочно понадобился пластический хирург. Обращались сюда https://genesis-clinic.com.ua/ru ведь здесь работают сертифицированные специалисты. Им можно доверять. Поэтому обращайтесь и здоровья вам!
Повернутися до початку Перейти донизу

Пластическая хирургия
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Пластическая хирургия
» Лапароскопическая хирургия
» Сосудистая хирургия в Запорожье

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі