Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми
 
ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

 

 Коптильні та мангали Smoke House

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Ivan754
Турист
Турист



Кількість повідомлень : 5
Дата реєстрації : 25.06.2019

Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Коптильні та мангали Smoke House   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitimeВт Черв 25, 2019 11:53 am

Добрий день!
Пропоную коптильні для гарячого копчення та димогенератори для холодного копчення ТМ Smoke House.
Для виробництва використовуємо якісні матеріали та сучасне обладнання.
Конструкція коптилень Smoke House вивірена і продумана з урахуванням найдрібніших деталей. В основі виробів сталь, товщиною 1,5 мм. Гідрозатвор і штуцер на кришці для підключення через трубку до витяжки чи виведення у вікно, дозволяє коптити будь-які продукти в умовах квартири, не побоюючись стороннього запаху.
У комплектації кожної коптильні є:
2 решітки для розкладки продуктів;
піддон для збору рідини.
За бажанням можна доповнити пристроєм для підвішування продуктів.
Кожен покупець коптилень отримує приємні та корисні подарунки для простого та зручного копчення.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ivan754
Турист
Турист



Кількість повідомлень : 5
Дата реєстрації : 25.06.2019

Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Корисна інформація щодо копчення   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitimeВт Черв 25, 2019 11:56 am

Скільки необхідно часу для копчення різних продуктів

приготування риби
Слід вибирати нежирну рибу, оскільки висока температура призводить до витоплювання жиру з тушки і втрати смаку. Час копчення риби в коптильні холодного копчення залежить від сорту, технології засолювання і підготовки тушки. Зазвичай процес триває від 35-40 хвилин до 1,5-2 годин.
Тонкощі приготування домашнього м'яса
Закопчений в домашніх умови свинина за смаком нагадує магазинну буженину. Однак режим впливу високих температур можна використовувати і для яловичини (краще телятини) і баранини. Час приготування м'яса в коптильні гарячого копчення визначається його жирністю, сортом і навіть віком забитої тварини. Під час приготування свинини слід вибирати нежирні частини туші. При цьому для повної готовності сала (по типу угорського шпику) потрібно багато часу, що пов'язано із особливим температурним режимом. Приблизний час 2-3 години.
Домашня птиця
Час копчення курки в коптильні залежить від способу попередньої підготовки тушки. Якщо стегенця після маринування проварити 2-3 хвилини, то дим додасть м'ясу золотисто-коричневий колір за 7 хвилин. Час приготування тільки з попередніми маринуванням займає 35-40 хвилин і залежить від віку птиці та розміру тушки.
Повернутися до початку Перейти донизу
фрутто
Тутешній
Тутешній



Кількість повідомлень : 22
Дата реєстрації : 14.07.2019

Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Re: Коптильні та мангали Smoke House   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitimeНд Лип 14, 2019 11:52 pm

А мне очень понравилась cropper.com.ua/universalnaja-koptilnja-trojan вот такая универсальная коптильня горячего копчения "Троян". Специально заказывал ее на сайте интернет-магазина "Кроппер". Вы себе не представляете насколько вкусной получается скумбрия. Это у нас уже стало традиционным блюдом на всех торжествах.
Коптильні та мангали Smoke House Koptilnya-troyan_6__1
Повернутися до початку Перейти донизу
Ivan754
Турист
Турист



Кількість повідомлень : 5
Дата реєстрації : 25.06.2019

Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Матеріал для генерації диму   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitimeПн Лип 15, 2019 10:42 am

Матеріал для генерації диму

Для утворення диму застосовують деревину, яка не виділяє при згорянні шкідливі речовини. Це може бути дрібна тріска, тирса, брикети або стружка. У магазинах продаються пакети з тріскою різних порід дерев. Найбільше застосовують вільху і ялівець. Також можна використовувати горобину, ліщина, осику, яблуню, клен, дуб, ясен, березу. Кожна порода створює свій аромат. Деякі гурмани створюють суміші своїми руками.

Риба: груша, вільха, бук, граб, черешня, персик, слива.
Курка: яблуня, вишня, абрикос, вільха, бук, дуб, черешня, клен, осика, персик, виноград.
Свинина: яблуня, вишня, абрикос, вільха, бук, дуб, черешня, осика, виноград.
Яловичина: груша, вишня, абрикос, вільха, граб, клен, черешня, слива, виноград.
Баранина: груша, абрикос, вільха, граб, осика, черешня, слива.
Овочі: бук, персик.
Сир: вільха, бук, черешня, персик, чорна смородина.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ivan754
Турист
Турист



Кількість повідомлень : 5
Дата реєстрації : 25.06.2019

Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Re: Коптильні та мангали Smoke House   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitimeПн Лип 15, 2019 10:45 am

Ознайомитись із асортиментом коптилень для гарячего копчення можна на сайті виробника
https://smokehouse.ua/koptilni/goryachego_kopcheniya/
або на https://koptim.com.ua/g6582690-koptilni-goryachego-kopcheniya
Повернутися до початку Перейти донизу
Спонсорований контент





Коптильні та мангали Smoke House Empty
ПовідомленняТема: Re: Коптильні та мангали Smoke House   Коптильні та мангали Smoke House I_icon_minitime

Повернутися до початку Перейти донизу
 
Коптильні та мангали Smoke House
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Дом :: Наш Дом-
Перейти до: