Так, можу порадити компанію, до якої сама зверталася, у моїй квартирі зробили ідеальну машинну штукатурку. Компанія знаходиться в Києві, і їхній сайт можна знайти за вказаною адресою.
Це був справжній рятівний досвід для мене. Робота була виконана за кілька днів, що для мене було важливо, тому що я хотіла якнайшвидше завершити ремонт. Стіни повністю вирівняні, і після шліфування вони стали абсолютно ідеально гладкими. Я чесно кажучи, не очікувала такого результату. Жодних недоліків я не помітила, і це порадувало мене ще більше.
Ще одним приємним моментом була ціна. Вона виявилася значно нижчою, ніж пропонували мені штукатурники з іншої бригади. І, як виявилося, навіть якби я вирішила звернутися до них, робота виконувалася б вручну, що значно затягнуло б терміни. У цій компанії вони використовують сучасне обладнання та технології, що дозволяє їм працювати швидко та ефективно.
Загалом, я дуже задоволена результатом та швидкістю виконання робіт. Якщо вам потрібна якісна штукатурка, зверніться до цієї компанії. Я впевнена, що ви залишитеся задоволені їхнім професіоналізмом та результатом.