Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися??
5 користувачів
Чи можливі стосунки на відстані, в інтернеті??
Так
80%
[ 4 ]
Ні
20%
[ 1 ]
Можливі, але не щирі
0%
[ 0 ]
Усього проголосувало : 5
Автор
Повідомлення
шКоЛяРкА Moderator
Кількість повідомлень : 317 Дата реєстрації : 27.05.2008 Вік : 31 Місцезнаходження : Тернопільська обл
Тема: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися?? Пт Черв 06, 2008 10:23 pm
Зарас багато людей знайомляться через інтернет, інколи просто спілкування переростає в щось більше. Чи є у вашому житті така людина? Як ви ставитеся до стосунків на відстані, тобто по інтернету?
Vanobest Moderator
Кількість повідомлень : 213 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 42 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися?? Пт Черв 06, 2008 10:29 pm
Кількість повідомлень : 424 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися?? Пт Черв 06, 2008 10:57 pm
У моєму житті вже давно з'явилася кохана мені людина завдяки інтернету.До стосунків по інтернету ставлюся цілком позитивно.
Юлясик Гість
Тема: ет тема,оч ксате... Пт Черв 06, 2008 11:12 pm
я уже очень долго общаюсь по нету с одним человеком...и я в него влюбилас,етот человек тоже....ми очень счасливие=) даже тока потому что общаемса по нету......как не странно я когдато в ето не верила,но когда ето случилось со мной то я ....просто била в шоке,но счас ето совсем нормально! я очень хорошо к етому отношусь!!!!!=))))))))
hikeds Moderator
Кількість повідомлень : 233 Дата реєстрації : 30.05.2008 Вік : 37 Місцезнаходження : Звідки не вертаються
Тема: Re: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися?? Ср Черв 11, 2008 2:10 pm
Мій колега так само знайомися по інету з дівчатами. Просто сидів, спілкувався... а потім нікому нічого не сказавши поїхав до однієї з них у Львів. Так там і залишився... жити.
sone4ka Турист
Кількість повідомлень : 9 Дата реєстрації : 11.06.2008
Тема: Re: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися?? Вт Черв 17, 2008 5:49 pm
возможно в этом мире все)) через паутину я познакомилась со своим мужем
Спонсорований контент
Тема: Re: Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися??
Чи є у вашом житті важлива людина, що якби не інтернет ви б не зустрілися??