Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Магазин доставки маникюрных принадлежностей

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
NiggaBoss
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 32
Дата реєстрації : 01.06.2021

Магазин доставки маникюрных принадлежностей Empty
ПовідомленняТема: Магазин доставки маникюрных принадлежностей   Магазин доставки маникюрных принадлежностей I_icon_minitimeСр Черв 16, 2021 11:36 pm

Здравствуйте, мастерицы по ноготкам. Мой салон в Чечерске, вроде все ок, но не могу найти магазин, из которого мне будут оперативно доставлять маникюрные принадлежности. Город крохотный, везти в него посылки не торопятся. А мне иногда прямо срочно надо.
Повернутися до початку Перейти донизу
Protomeranets
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 29
Дата реєстрації : 25.05.2021

Магазин доставки маникюрных принадлежностей Empty
ПовідомленняТема: Re: Магазин доставки маникюрных принадлежностей   Магазин доставки маникюрных принадлежностей I_icon_minitimeЧт Черв 17, 2021 12:01 am

Ой да, чем меньше городок, тем труднее с сервисом. Я несколько сайтов перепробовала, пока не нашла такой: https://nezhnaja.by/privacy/ В Чечерск лаки и втирки прилетают как птички, проблем не знаю. Еще, скидочки на опт у них неплохие.
Повернутися до початку Перейти донизу

Магазин доставки маникюрных принадлежностей
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Интернет-магазин канцелярских принадлежностей
» Интернет-магазин канцелярских принадлежностей
» Служба доставки роз
» Служба доставки роз
» Сервіс доставки піци

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі