Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Золота шпилька Пн Серп 30, 2021 4:21 pm
Всім привіт! Мені необхідно купити таку прикрасу як золота шпилька, ось тільки де її замовити в інтернеті я не знаю. Сподіваюся, що підкажете хороший онлайн магазин, з несильно високими цінами.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Золота шпилька Пн Серп 30, 2021 4:28 pm
Всім привіт! Мені необхідно купити таку прикрасу як золота шпилька, ось тільки де її замовити в інтернеті я не знаю. Сподіваюся, що підкажете хороший онлайн магазин, з несильно високими цінами. пише:
Привіт вашу проблему можна досить легко вирішити, ось на цьому сайті ви зможете купити золоту шпильку https://kuz.ua/ua/bulavki/, якість якої цілком хороша. Вона для мене оберіг і прикраса, як сказати два в одному. Ношу її практично кожен день пристібаю до сукні невеликі бантики. Поспішайте відвідати онлайн магазин Куз, у них зараз багато знижок, відмінний шанс заощадити гроші. Так само якщо буде цікаво подивіться весь асортимент, щоб на майбутнє знати що у них є по наявності.
veronicacaple Тутешній
Кількість повідомлень : 27 Дата реєстрації : 09.03.2021
Тема: Re: Золота шпилька Сб Жовт 09, 2021 4:17 pm
А я вообще не признаю золото! Оно давным-давно вышло из моды, поэтому я предпочитаю бижутерию! Вот мама моя носит серебро, я тоже хочу попробовать, думаю, мне понравится!