Кількість повідомлень : 10 Дата реєстрації : 20.10.2021
Тема: Ламінат Ср Жовт 20, 2021 6:56 pm
Дружина давно вже просила позбутися старого лінолеуму і покласти паркет, але я сумнівався. Зараз вона поїхала на два тижні у відрядження і я вирішив зробити їй сюрприз. Хто вже встановлював ламінат, підкажіть який вибрати?
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Ламінат Ср Жовт 20, 2021 8:18 pm
Ламінат, це справа хороша, але пам'ятайте, що укладати його потрібно на ідеально рівну підлогу, інакше він буде скрипіти і деформуватися в окремих місцях. І головне, не економте. Краще переплатити, але вибрати якісний матеріал.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Ламінат Ср Жовт 20, 2021 8:21 pm
Так, на ламінату краще не економити. Дешевий матеріал частіше абсолютно не відповідає нормативам якості. Я довго читав про правила вибору ламінату, і про виробників, і в інтернет-магазині АРС я замовив ламінат https://ars.ua/pidloga/laminat/ Kronopol Perfect House. Фахівці порадили мені вибрати більш світлі відтінки, так як вони візуально збільшують простір в квартирі. До якості немає ніяких претензій. На сайті дуже великий вибір, так що обов'язково заходьте.