Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Хто знає, де у Львові можна купити взуття? Пн Січ 16, 2023 1:26 pm
Форумчани мені потрібна ваша допомога, річ у тому що я не знаю де у Львові купити якісне взуття, сподіваюся ви підкажете мені гарні магазини. Збираємось їхати в гори, хочу купити собі черевики потепліше.
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 650 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Хто знає, де у Львові можна купити взуття? Пн Січ 16, 2023 1:28 pm
Та ні, які берці, що ви тут вигадуєте, мені потрібні прості теплі черевики. Я, звичайно, ще спробую знайти щось в інтернеті, або самостійно пройтися по магазинах, просто хочеться скоротити час на пошуки.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 665 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Хто знає, де у Львові можна купити взуття? Пн Січ 16, 2023 1:32 pm
Форумчани мені потрібна ваша допомога, річ у тому що я не знаю де у Львові купити якісне взуття, сподіваюся ви підкажете мені гарні магазини. Збираємось їхати в гори, хочу купити собі черевики потепліше. пише:
Ви можете скоротити свій час, якщо купите взуття у Львівському онлайн магазині Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ua/lvov/ також заощадите гроші, адже на сайті багато знижок. В онлайн магазині є взуття для жінок та чоловіків, на всі пори року, так що окрім черевиків, ви зможете купити взуття на весну, щоб потім зайвий раз не платити за пересилання. Я до речі купив собі перед зимою круті черевики на шнурках, у них висока підошва, якраз підійде вам цей варіант.
Спонсорований контент
Тема: Re: Хто знає, де у Львові можна купити взуття?