Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска?
3 користувачів
Автор
Повідомлення
Rapchiks Тутешній
Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 20.03.2023
Тема: Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска? Пт Груд 22, 2023 8:18 pm
Привіт, форумчани! Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска? Шукаю місце, довіряєте кимось або власний досвід використовували.
Igor3000 Турист
Кількість повідомлень : 13 Дата реєстрації : 17.05.2023
Тема: Re: Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска? Пт Груд 22, 2023 9:14 pm
Привіт, Репчикс! Я можу порадити таку річ, як піскоструменева обробка металу на сайті https://grafix.in.ua/uk/piskostrumeneva-obrobka/ . Там вони надають послуги з якісної обробки різних металевих деталей, включаючи тормозні диски. Залишилася задоволеною результатом, рекомендую спробувати.
DimaD Тутешній
Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 20.03.2023
Тема: Re: Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска? Пт Груд 22, 2023 9:32 pm
Щодо піскоструйної обробки тормозних дисків, я не маю конкретного досвіду, але можливо, варто також розглянути інші варіанти. Наприклад, звернутися до автомайстерень чи сервісних центрів, які надають послуги з реставрації або обробки тормозних систем. Бажаю успішно знайти оптимальне рішення!
Спонсорований контент
Тема: Re: Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска?
Може, хтось з вас знає, де можна провести піскоструйну обробку тормозного диска?