Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Де замовити секатор?

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
Biatris
Житель
Житель
Biatris

Кількість повідомлень : 82
Дата реєстрації : 29.09.2018
Вік : 37

Де замовити секатор? Empty
ПовідомленняТема: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitimeПн Лют 24, 2020 2:38 pm

Хочу купити зручний та гострий секатор. Де можна такий замовити з доставкою?
Повернутися до початку Перейти донизу
Zirkova
Тутешній
Тутешній

Кількість повідомлень : 36
Дата реєстрації : 21.08.2019

ПовідомленняТема: Re: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitimeПн Лют 24, 2020 8:28 pm

Мені сусід порадив обирати професійні інструменти, наприклад, виробника ARS. Я вирішила такий купити секатор для обрізки дерев https://plants-club.ua/sekatory. Він має досить гострі леза і обрізає гілки діаметром до 25 мм. Для товщих гілок є інші моделі цього ж виробника. Ручки секатора покриті резиною, це запобігає ковзанню. Інструмент легкий та зрочний. Я на 100% задоволена вибором.

Де замовити секатор? Sekator-ars-vs-9khz-74012
Оля
Житель
Житель
Оля

Кількість повідомлень : 51
Дата реєстрації : 10.11.2018
Вік : 38

ПовідомленняТема: Re: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitimeПн Лют 24, 2020 8:31 pm

Чоловік купив схожий секатор, він класний.
anyatikhonova
Турист
Турист
anyatikhonova

Кількість повідомлень : 8
Дата реєстрації : 07.12.2019

ПовідомленняТема: Re: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitimeПн Квіт 13, 2020 9:14 pm

Мы покупали секатор в прошлом году, по моему китайский. А вот название не помню
Оксна
Житель
Житель
Оксна

Кількість повідомлень : 53
Дата реєстрації : 02.10.2019
Вік : 41

ПовідомленняТема: Re: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitimeПн Квіт 13, 2020 9:49 pm

Для фермера секатор инструмент необходимый, без него как без рук. У меня несколько видов секатора, для обрезки веток плодовых деревьев, роз и винограда. Приобрела этот садовый инструмент вот в этом https://benzoman.com.ua/oborudovanie/kormoizmelchiteli/kukuruzolushelki/ магазине, там же и кукурузолущилку электрическую заказала, теперь намного легче облущивать початки кукурузы.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Де замовити секатор?   Де замовити секатор? I_icon_minitime

Де замовити секатор?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Замовити ТУ
» Замовити таксі
» Замовити ремонт
» Замовити автокран
» Де сайт замовити?

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі