Кількість повідомлень : 19 Дата реєстрації : 09.03.2024
Тема: Корм для кошек Вт Бер 19, 2024 7:35 pm
Приветствую! Я покупаю корм для своей кошки в интернет-зоомагазине AquaZoo. Это очень хороший и известный зоомагазин в Украине, он находится у нас в Днепре. В магазине громадный выбор качественных кормов для животных. Если вам нужен корм для кошек рекомендую AquaZoo. Отличный сухой корм для котов по адекватной цене можно приобрести с доставкой. Если сумма заказа тысяча гривен и выше, то доставка будет бесплатная. Моей кошечке очень нравится сухой корм Royal Canin Neutered Satiety Balance. Он предназначен для молодых стерилизованных котов и кошек. Он продаётся в разных упаковках, 400 гр, 1,5 кг, 3,5 кг и 12 кг. Корм состоит из натурального мяса, он очень полезный. На упаковке перечисляется все витамины, которые содержатся в этом корме.
Vasiliy23 Приписаний
Кількість повідомлень : 173 Дата реєстрації : 21.06.2019
Тема: Re: Корм для кошек Чт Лип 18, 2024 2:37 pm
Petslike.ua приємно вразив своїм обслуговуванням та якістю продукції. Замовила харчування Brit Care для свого кота і тепер це наш улюблений корм! Сайт зручний у використанні, швидка навігація та зрозумілі категорії. Доставка була неймовірно швидкою, отримала замовлення вже наступного дня. Щодо корму, то мій кіт просто в захваті - він з'їдає все до останньої крихти. Помітила покращення у його здоров'ї та настрої. Шерсть стала блискучою, а енергії додалося. Дякую Petslike.ua за якісний сервіс!
Gaika Тутешній
Кількість повідомлень : 16 Дата реєстрації : 04.11.2020
Тема: Re: Корм для кошек Нд Серп 18, 2024 2:22 pm
спасибо
Vasiliy23 Приписаний
Кількість повідомлень : 173 Дата реєстрації : 21.06.2019
Тема: Re: Корм для кошек Пт Жовт 25, 2024 5:23 pm
Сьогодні хочу поділитися враженнями про корм "Клуб 4 Лапи" для котів, який замовила на https://petslike.ua/category/koti/goduvannia-petslike/sukhi-kormi-petslike/club4paws . Моя кішка в захваті! Корм має приємний аромат і чудову текстуру, тому їй подобається його смак. Завдяки збалансованому складу, я можу бути спокійною за її здоров'я. Обслуговування на сайті дуже зручне, а доставка швидка. Це точно не останнє моє замовлення!