Кількість повідомлень : 793 Дата реєстрації : 26.11.2020
Тема: Косметика! Пт Серп 09, 2024 4:52 pm
Якщо мені необхідно купити будь-який вид декоративної косметики - я відразу заходжу сюди крем для нормальної проблемної шкіри обличчя бо тут є вся необхідна японська і корейська косметика та засоби для догляду за тілом!
LOL Приписаний
Кількість повідомлень : 655 Дата реєстрації : 02.09.2019 Вік : 34 Місцезнаходження : Тячів
Тема: Re: Косметика! Пн Серп 19, 2024 9:15 pm
Які саме нутрицевтики краще вибрати для покращення стану шкіри в осінньо-зимовий період? Шкіра стає більш сухою і тьмяною, тому цікавить, які вітаміни та добавки можуть допомогти підтримати її зволоженість та еластичність.
igorkaratel Приписаний
Кількість повідомлень : 669 Дата реєстрації : 20.08.2019 Місцезнаходження : Украина форевер
Тема: Re: Косметика! Пн Серп 19, 2024 9:24 pm
Моя подруга порадила мені спробувати харчові добавки бренду Biocyte https://biocyte.com.ua/, можу сказти, що Біосіт вартий уваги, і я не шкодую про це жодної миті. Її рекомендація виявилася золотою, оскільки продукція дійсно виправдала всі мої очікування. Добавки Biocyte допомогли мені не тільки покращити стан шкіри, але і відчути себе більш енергійною та здоровою. Зараз я рекомендую ці добавки всім своїм знайомим, адже їхня ефективність говорить сама за себе. Купити Biocyte за вигідною ціною і отримати 100% оригінал – це дуже зручно. Доставка по Україні завжди швидка і без проблем, що робить процес покупки ще приємнішим.
nejolay Житель
Кількість повідомлень : 63 Дата реєстрації : 20.10.2021
Тема: Re: Косметика! Пт Жовт 25, 2024 5:52 pm
Де ще можна знайти органічну косметику?
ДолькаЛайма Приписаний
Кількість повідомлень : 146 Дата реєстрації : 13.10.2019 Вік : 37
Тема: Re: Косметика! Пт Жовт 25, 2024 5:54 pm
Косметику треба обирати індивідуально. Брати пробники, тестити, щоб розуміти чи підходить вам той чи інший засіб. Я собі купую органічну косметику Bogika. Вона мені ідеально підходить, подобається всі від запаху до тектури та ефекти після використання. Тому раджу її і вам.